Ai 24 de prostituate şi bilet la meci. Cât plăteşti să vezi Mayweather-Pacquiao ca un «răsfăţat»

Ultima actualizare:

    Românca Julia Rose oferă “servicii complete” clienţilor generoşi
Românca Julia Rose oferă “servicii complete” clienţilor generoşi

Amatorii sexului excentric şi sportului se pot bucura de un pachet de cinci stele oferit de un bordel american. Pe lângă partide de amor cu cele care prestează acolo, norocoşii pot ”prinde” şi bilete la cel mai mediatizat meci de box al secolului.

Cel mai scump meci de box din istorie e o mană cerească pentru toţi oamenii de afaceri din oraş. Cum bilete nu se mai găsesc de mult, cei care conduc bordelul Sheri’s Ranch au venit cu o propunere greu de refuzat de către bărbaţii cu dare de mână.

În cei 100.000 de dolari, preţul pachetului de servicii, intră: două bilete la duelul dintre Mayweather şi Pacquiao, tichetele de avion pentru a ajunge în „Oraşul Păcatelor”, transport de la aeroport la „casa plăcerilor” şi apoi la arenă, plus un week-end în compania fetelor.

simeon stalpnicul png

Cele 24 de prostituate “intră în preţ” şi printre ele se află şi Julia Rose, norocoşii având la dispoziţie şi camere speciale, una dintre ele fiind inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”. „Vin tocmai din România şi iubesc să te răsfăţ dacă şi tu faci asta pentru mine. Sunt combinaţia perfectă între frumuseţe, clasă şi inteligenţă”, se prezintă blonda de 27 de ani, menţionând poziţiile favorite sau faptul că nu se dă înapoi de la nimic: practică şi show-uri lesbi sau cu jucării sexuale.

Clienţii care au vizitat-o au lăudat-o pentru calităţiile ei şi au apreciat inclusiv discuţiile, românca vorbind, pe lângă engleză, spaniolă şi italiană.  

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net