«Să bea 10 litri de vin, tot este cel mai bun»

16-17-bmhjm.jpg

Gabi Tamaş e cel mai bun din apărarea Stelei

Gabi Tamaş nu a fost convocat de noul seleţcioner al României, Christoph Daum, la naţională pentru meciul cu Muntenegru, din debutul preliminariilor pentru mondialul din Rusia. Tocmai de aceea, antrenorul neamţ a fost criticat de oamenii de fotbal din ţara noastră, cei mai mulţi dintre ei considerându-l pe stelist cel mai bun fundaş din Liga 1 în acest moment.

Revenirea lui Gabi Tamaş la Steaua a fost de bun augur. Fotbalistul de 32 de ani este titular incontestabil în echipa lui Laurenţiu Reghecampf şi a făcut meciuri foarte sigure de la debutul sezonului, fie că a fost vorba de partidele din campionat, fie de cele din cupele europene. Tocmai în acest context, Tamaş a fost alegerea numărul 1 a multor tehnicieni români, întrebaţi vizavi de cuplul de fundaşi centrali cu care naţionala ar fi trebuit să înceapă meciul cu Muntenegru, din preliminariile CM 2018.

Cu toate astea, pe noul selecţioner al ”tricolorilor”, Christoph Daum, evoluţiile lui Gabi Tamaş nu l-au convins, iar apărătorul Stelei nu a fost convocat pentru debutul calificărilor la mondial. Antrenorul celor de la Timişoara, Ionuţ Popa, crede că lipsa lui Tamaş de la naţională se datorează mai mult faptului că germanul a fost sfătuit prost de cei din anturaj în privinţa vieţii extrasportive a fundaşului, în niciun caz pentru evoluţiile sale din teren. ” “Oricât aş fi de rău voitor, pe Tamaş nu îl pot lăsa afară, indiferent că bea 10 litri de vin. Şi eu l-am avut pe Bâlbă la Iaşi, îi spuneam faci ce vrei la echipă pentru că dai goluri. Aşa şi Tamaş, e cel mai bun stopper din ţară”, a spus Ionuţ Popa.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1