Rică Răducanu: «Femeia trebuie să aibă ţâţe mişto!»

Ultima actualizare:

    Rică Răducanu: «Femeia trebuie să aibă ţâţe mişto!»
Rică Răducanu: «Femeia trebuie să aibă ţâţe mişto!»

Nonconformist cum îl ştie toată lumea, fostul mare portar al Rapidului şi al naţionalei ne-a mărturist că „moare” după filmele indiene, că nu ştie să folosească telefonul mobil şi că-l dau gata femeile cu fund apetisant.

Click!: Cu ce vă umpleaţi timpul în copilărie? Rică Răducanu: Păi pe vremurile alea ce crezi că puteam să fac? Mâncam marmeladă şi fugeam de dimineaţă până seara pe câmp şi speriam ciorile. Asta era distracţia noastră.

Vă uitaţi la desene animate? E, mă mai uitam, dar la vrăjeli d-astea gen Popeye Marinarul.

Vă atrage un film siropos sau un thriller? Ah, nu sunt cu lacrimogenele, ce naiba, aşa mă ştii pe mine? Îmi plac astea cu bătăi, cu lupte, să mai văd şi eu un pumn, o lovitură mişto. În tinereţe îmi plăceau alea indiene. Filme, tată, nu porcării ca unele care sunt acum!

Apropo de bătăi, câţi pumni aţi dat la viaţa dumneavostră? Mă, să ştii că nu sunt aşa periculos. Adică, poate par, dar nu sunt rău decât dacă o caută cineva cu lumânarea. Când eram puşti am dat câţiva pumni, dar ştiu că am pumnu’ greu şi evit să mai lovesc.

Şpagă daţi? Păi cum dracu să nu dau? Încontinuu! Peste tot! Până şi la ăia de la stop de îmi spală parbrizu’ le dau bani că mă recunosc şi mi-e ruşine de ei. Bine că am ce să le dau! (râde)

La femei când aţi dat bani ultima dată? Aoleu, mă bagi în d-astea grele. Să ştii că nu mai dau…

Dar care-i cea mai “bună” femeie din show-bizz? Păi aşa, la cum arată sunt multe bune, dar degeaba dacă doar le văd. Trebuie să mă şi conving că sunt bune. Aşa dacă ar fi doar după aparenţe, m-aş repezi direct la câteva!

La ce vă uitaţi întâi la o femeie? La faţă, la fund, la sâni, la picioare? Ştii cum e treaba.. la fund, ca orice om, apoi trebuie să aibă şi nişte ţâţe mişto. Alea în formă de pară îmi plac cel mai mult!

Când v-aţi matolit ultima dată? În vara asta la Neptun. Am făcut-o lată! Am o gaşcă d-aia mişto, cu Sandu Boc şi încă nişte prieteni . Am mers la Cramă. Am stat până pe la 4 dimineaţa. Am îmbolnăvit-o pe nevastă-mea că am dat 4 milioane de flori. A venit o ţigancă la masă şi i-am cumpărat toate florile. S-a albit la faţă nevastă-mea când a văzut. Am împărţit flori la toată lumea p-acolo.

Ce meserie vi s-ar fi potrivit dacă aţi fi fost femeie? Vorba lu’mama: Bine că am ieşit băiat că dacă eram femeie, eram atât de urâtă că nu m-aş fi măritat în veci. Meserie? Probabil ceva în poliţie, adică ceva mai pe forţă, mai dur. Nu m-aş fi văzut balerină sau vrăjeli d-astea!

Cu ce personaj din fotbal nu aţi rezista să staţi 24 de ore? Eu n-am răbdare să mă uit două ore la un film, dar 24? Nici cu cea mai bună gagică n-aş sta 24 de ore!

Când aţi dat ultima dată cu aspiratorul? Unde dracu să dau? Poate când l-am dat la reparat! Adică, uite, acum vreo săptămână l-am scos din cutie că venea femeia care ne face curat. I l-am predat şi i-am zis să-l şi pună la loc.

Cui i-aţi trimis ultimul sms? Îţi baţi joc de mine? Nu le am, mă, cu telefoanele astea! Ştiu doar să apăs pe buton să răspund şi să inchid.

"Perlele" lui Rică

Acum în vârstă de 63 de ani, Rică Răducanu a fost un portar extravagant. A fost primul golkeaper român care a marcat într-un meci oficial şi primul portar surprins într-o poziţie de ofsaid. Pe lângă fazele memorabile de pe gazon, rapidistul rămâne în istorie şi cu o impresionantă listă de „perle”.

Era în avion cu naţionala României şi i-a cerut unui coechipier să deschidă geamul să arunce ceva „la gunoi”. În cantonament, tot cu naţionala, a scris o scrisoare celor de acasă copiind cuvânt cu cuvânt ceea ce Lucescu îi scrisese soţiei sale: „Am ajuns cu bine. Stau în cameră cu Rică Răducanu...”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net