Petrecere nebună la X Factor! Uite cum şi-a sărbătorit Dani Oţil ziua de naştere! - FOTO

Ultima actualizare:
party
party

„Oficial vă spun, bine aţi venit în bootcamp!" aşa va deschide Răzvan Simion prima seară în tabăra de pregătire X Factor. Cei 196 de concurenţi care au convins juraţii la audiţii că locul lor e în etapa următoare au pornit într-o aventură incredibilă, iar duminică unii dintre ei vor avea şansa de a continua drumul în competiţie, în timp ce alţii îşi vor lua rămas bun de la fabulosul premiu în valoare de 200.000 de euro.

Selecţia va fi dură, însă înainte de a trăi cum se cuvine emoţiile unei competiţii aprige, cei 196 s-au bucurat de un cadou senzaţional din partea celor trei juraţi: o petrecere de top într-o locaţie exclusivistă din apropierea Bucureştiului. Delia, Cheloo şi Dan Bittman nu i-au avut însă în vedere doar pe concurenţi, ci şi pe Dani Oţil. 196 de voci, de la bune, foarte bune, la excepţionale i-au cântat prezentatorului „La mulţi ani"!

party
party

De la adolescenţi la persoane de vârsta a treia, de la moldoveni la ardeleni, oameni de toate vârstele, din toate zonele ţării, cu ocupaţii şi preocupări extrem de variate au venit la petrecerea incredibilă pe care juraţii X Factor au oferit-o în cinstea lor. 196 de persoane foarte diferite, dar unite de un vis comun, acela de a câştiga titlul X Factor.


    party
party

În tot acest timp în care concurenţii petreceau, cei trei juraţi se aflau în Bucureşti pregătind cea mai dură selecţie de până acum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net