Mai sunt două zile până la audiţiile cu public X Factor din Bucureşti

Ultima actualizare:

Pe 30 si 31 iulie, dar si pe 1 si 2 august, fenomenul X Factor va curpinde Bucurestiul. Juriul X Factor se va afla pentru patru zile la Sala Palatului, locul in care le da intalnire tuturor celor care vor sa isi faca vocea auzita, dar si acelora care doresc sa ii sustina pe concurenti sau sa asiste la un show cum nu s-a mai auzit. 

Sambata, duminica, luni si marti soarta unor oameni poate fi schimbata. X Factor  le ofera romanilor sansa sa-si implineasca un vis, iar acela care, la final, ii va convinge pe Paula, Mihai si Adi, dar si pe telespectatori, ca poate fi un super star, va castiga nu doar sansa unei cariere stralucite, ci si premiul pus in joc de Antena 1 si Orange, 200.000.

Prin fata juriului au trecut deja aproape 500 de concurenti de toate varstele, gata sa-i convinga pe cei trei ca au voce, carisma, prezenta scenica, dar si determinarea de a pune in valoare toate aceste calitati. Pentru multi, a fost pentru prima oara cand au cantat pe o scena si, mai ales, in fata sutelor de oameni veniti fie sa ia parte la un super spectacol. Nici numarul celor care se vor prezenta in fata juriului la auditiile din Bucuresti nu va fi prea mic, motiv pentru care Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina si-au rezervat patru zile pentru a-I asculta pe concurenti.

Etapa auditiilor cu juriul este deschisa publicului. Peste 4000 de oameni au participat deja la Timisoara, Cluj, Constanta si Iasi la prima etapa a show-ului pe care Antena 1 il va lansa in aceasta toamna.  Cei care doresc sa isi sustina preferatii la Bucuresti, dar si curiosii care vor sa se bucure de un spectacol cum nu s-a mai auzit sunt asteptati sambata, duminica, luni si marti, la Sala Palatului. Pentru a fi siguri ca vor prinde un loc in sala, spectatorii sunt rugati sa isi rezerve un loc, inscriindu- se pe  site-ul show-ului: www.xfactor.a1.ro.

Auditiile sunt prima etapa a show-ului care a innebunit o lume intreaga. In urma acestora, aproximativ 350 de concurenti se vor califica in etapa urmatoare – tabara de pregatire. Pentru acesta, toti concurentii vor veni la Bucuresti, unde pe parcursul a trei zile de pregatiri si proble, juriul va selecta pentru etapele urmatoare cei mai buni 24 de concurenti.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net