Jocurile Olimpice de la Tokyo s-ar putea amâna, a anunțat un membru al Comitetului Internațional Olimpic

stadion_national_tokyo_jocurile_olimpice.jpg

Stadion National Tokyo jocuri olimpice 2020
Jocurile Olimpice ar urma să se țină la anul

Jocurile Olimpice de la Tokyo s-ar putea amâna, a anunțat Dick Pound, membru al Comitetului Internaţional Olimpic. După spusele sale, cea mai mare competiție sportivă a lumii ar urma să aibă loc la anul, în 2021, transmite USA TODAY.

Jocurile Olimpice, care urmează să înceapă în data de 24 iulie, ar putea fi amânate în contextul pandemiei cu coronavirus. Anunțul a fost făcut de  Dick Pound, membru al Comitetului Internaţional Olimpic, care a afirmat că nu s-a stabilit încă noua dată de desfășurare a competiției sportive dar, cel mai probabil, aceasta va avea loc la anul, în 2021. Anunțul a fost făcut după ce Marea Britanie a anunțat că nu va participa anul acesta la competiție. 

Purtătorul de cuvânt al Comitetului Internațional Olimpic, întrebat ce părere are despre declarațiile lui Pund, a explicat că fiecare membru are dreptul de a interpreta cum dorește decizia bordului luată ieri, cu privire la posibilitatea amânării JO de la Tokyo.

În anunțul pe care președintele Comitetului Olimpic,Thomas Bach, l-a făcut ieri, se specifica faptul că în următoarele patru săptămâni se va lua o decizie în ceea ce privește soarta J.O. 

Jocurile Olimpice de la Tokyo din acest an ar putea fi fi ultimul eveniment sportiv și de cea mai mare amploare care s-ar putea amâna în acest an. 

Loading...

Citește și

  • Stadionul Național din Tokyo va găzdui ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice

    Pentru prima dată de la izbucnirea epidemiei cu coronavirus, un oficial din Comitetul Olimpic Internațional (CIO) admite că încă nu este 100% sigur că această competiție va avea loc la Tokyo în intervalul stabilit, 24 iulie – 9 august.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1