Jocurile Olimpice de la Tokyo s-ar putea amâna, a anunțat un membru al Comitetului Internațional Olimpic

Ultima actualizare:

    Jocurile Olimpice ar urma să se țină la anul
Jocurile Olimpice ar urma să se țină la anul

Jocurile Olimpice de la Tokyo s-ar putea amâna, a anunțat Dick Pound, membru al Comitetului Internaţional Olimpic. După spusele sale, cea mai mare competiție sportivă a lumii ar urma să aibă loc la anul, în 2021, transmite USA TODAY.

Jocurile Olimpice, care urmează să înceapă în data de 24 iulie, ar putea fi amânate în contextul pandemiei cu coronavirus. Anunțul a fost făcut de  Dick Pound, membru al Comitetului Internaţional Olimpic, care a afirmat că nu s-a stabilit încă noua dată de desfășurare a competiției sportive dar, cel mai probabil, aceasta va avea loc la anul, în 2021. Anunțul a fost făcut după ce Marea Britanie a anunțat că nu va participa anul acesta la competiție. 

Purtătorul de cuvânt al Comitetului Internațional Olimpic, întrebat ce părere are despre declarațiile lui Pund, a explicat că fiecare membru are dreptul de a interpreta cum dorește decizia bordului luată ieri, cu privire la posibilitatea amânării JO de la Tokyo.

În anunțul pe care președintele Comitetului Olimpic,Thomas Bach, l-a făcut ieri, se specifica faptul că în următoarele patru săptămâni se va lua o decizie în ceea ce privește soarta J.O. 

Jocurile Olimpice de la Tokyo din acest an ar putea fi fi ultimul eveniment sportiv și de cea mai mare amploare care s-ar putea amâna în acest an. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net