Hoții au dat iama, noaptea, în bicicletele sportivilor de la Turul Ciclist al Sibiului

Ultima actualizare:

    Din fericire, sportivii și-au recuperat bicicletele
Din fericire, sportivii și-au recuperat bicicletele

Echipa româno-italiană de la Turul Ciclist al Sibiului s-a trezit în noaptea de luni spre marți de zgomote ciudate. Erau hoții care dădeau iama în bicicletele lor de mii de euro bucata. Sportivii au semnalat pe internet pățania și au povestit cum au scos-o la capăt.

Hoții au încercat să fure bicicletele concurenților de la Turul Ciclist al Sibiului

 „Ora 3:30. Cisnădie- Sibiu, România. Echipa profesionistă de ciclism româno-italiană doarme liniștită așteptând startul Turului Ciclist al Sibiului. Se aud zgomote. Aflu de la un coleg de cameră că ușa de la intrare a pensiunii a fost spartă. Mă îmbrac repede și alerg jos. Victor Filutas ajunsese înainte mea, dar s a întors sa se îmbrace. Văd că lipsesc bicicletele. Alerg spre ieșire, cu lanterna telefonului. Se aude cum se rup crengi în livada de meri. Alerg și strig după hoți să lase bicicletele deoarece suntem mulți și îi prindem, deși pe moment eram cam singur. Intru în livadă și găsesc prima bicicletă, pe urmă altele câteva puse una peste alta. Stau lângă ele până ajung și alți colegi. Găsim la câțiva zeci de metri o mașină marca Audi cu scaunele lăsate rabatate, un telefon, ambalaje de mănuși și numerele de înmatriculare date jos, puse înăuntru. Sosește și poliția, urmată de criminalistică și trupa canină”, povestește pe pagina sa de socializare Raul Sinza, un sportiv.

Hoții și-au abandonat mașina în fuga lor
Hoții și-au abandonat mașina în fuga lor

Hoții de biciclete au fost prinși

Poliția găsește rapid proprietarul mașinii. Îl ridică de acasă și îl aduce la fața locului. Deși nu recunoaște pe moment, în final își mărturisește fapta. „Dar dacă nu am fi auzit zgomotul ușii sparte? Sau dacă ar fi avut mașina mai aproape și ar fi plecat cu toate bicicletele? Biciclete care depășesc 4.000 € bucata și ajung chiar și la 7.000 € unele dintre ele. Ce le-am fi spus sponsorilor? Sau dacă as fi fost atacat în timp ce încercam să îi opresc? Și dacă și dacă...”, se întreabă Raul.

Cea de-a zecea ediție a Turului Ciclist al Sibiului începe mâine, după o lungă perioadă de așteptări din cauza pandemiei de coronavirus. Concursul are loc în perioada 23-26 iulie, iar participanții sunt din țări precum Italia, Letonia, Polonia, Germania, Croația, Elveția, Cehia, Olanda, Franța, Israel și România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net