Halep: „Vreau să joc cu Tecău la dublu mixt, la Olimpiadă”

Ultima actualizare:

    Simona Halep a venit la festivitate alături de antrenorul ei, Daren Cahillfoto: David Muntean
Simona Halep a venit la festivitate alături de antrenorul ei, Daren Cahillfoto: David Muntean

Simona Halep și-a anunțat planurile pentru 2016. Tenismana a mărturisit că printre prioritățile ei se numără prezența la Jocurile Olimpice,unde şi-a dori să facă pereche cu Horia Tecău.

Simona Halep participă la Gala Tenisului Românesc, unde mai sunt prezenţi printre alţii tenismanul Horia Tecău, omul de afaceri Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, şi preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Alin Petrache.

Simona Halep a spus că un alt obiectiv pentru ea este să devină numărul unu mondial: "Mă simt bine că am primit al doilea an la rând titlul de cea mai populară jucătoare. Asta înseamnă că fanii mă apreciază. Am început să lucrez pentru anul viitor şi sper să-mi îmbunătăţesc jocul. Merg la fiecare turneu să câştig cât mai multe meciuri. Voi munci pentru a deveni numărul unu, este unul dintre obiectivele mele. Dar sunt multe fete bune acolo sus, Serena Williams, Şarapova. Îmi doresc să câştigăm meciul cu Cehia din Fed Cup, dar vom vedea ce va fi. Va fi presiune mare, dar sper să aduc două puncte României".

"Sunt foarte mulţumită că am terminat pentru al doilea an consecutiv în Top 3. Este un lucru deosebit pentru mine. Am avut şi suişuri şi coborâşuri, dar asta se întâmplă în viaţa unui sportiv. Sunt pozitivă în acest monet şi sunt bucuroasă pentru ce am realizat. Am făcut dublu mixt cu Horia Tecău la US Open şi s-ar putea să mai facem în viitor. Chiar mi-a plăcut să joc alături de el, a fost o experienţă deosebită şi mă bucur că am câştigat nişte meciuri importante. Jocurile Olimpice sunt un obiectiv important pentru mine anul viitor. Mi-aş dori să joc şi la dublu mixt alături de Horia Tecău sau de Florin Mergea. Vom vedea la momentul respectiv, dar aş vrea cu Tecău deoarece am mai jucat cu el şi ne ştim cât de cât. Sper să aducem o medalie, deoarece pentru asta mergem acolo. Nu va fi uşor, dar am încredere", a spus Halep.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net