Gigi Becali, nuntă de lux pentru fiica cea mare. Câte persoane a invitat la eveniment

Ultima actualizare:

    Gigi Becali a fost foarte fericit atunci când a aflat vestea cea mare Foto:Arhivă personală
Gigi Becali a fost foarte fericit atunci când a aflat vestea cea mare Foto:Arhivă personală

Gigi Becali numără zilele până va deveni socru mic. Fiica lui cea mare se va mărita în această toamnă, evenimentul fiind unul de răsunet în Pipera. La nunta din familia Becali sunt aşteptate 700 de persoane.

Va fi chef mare în această toamnă, în familia Becali. Fiica cea mare a patronului FCSB, se căsătoreşte. Mire este Teodor Mihai Mincu, în vârstă de 28 de ani, cu care fata lui Becali are o relaţie de mai mulţi ani. Acesta provine dintr-o familie înstărită şi pare a fi pe placul lui latifundiarului din Pipera pentru care şi aspectul fizic este la fel de important ca şi caracterul. ”Are peste 1,85 metri înălţime, exact aşa cum îmi place mie”, spunea el în trecut. 

Când se mărită fiica cea mare a lui Gigi Becali

Nunta va avea loc în Bucureşti, în luna octormbrie, şi va fi un eveniment despre care se va vorbi mult timp. Nu mai puţin de 700 de invitaţi vor fi prezenţi la petrecere: ”E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu doresc ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis fetei mele: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează. Am încredere că va face numai bine”, a povestit Gigi Becali.

Potrivit telekomsport.ro, Gigi Becali ar fi fost nevoit să plătească 20.000 de euro unui cuplu care închiriase formaţia pe care el o dorea la nunta fiicei sale. Este vorba despre o trupă de muzică machedonească pe care patronul FCSB a ţinut neapărat să o aibă la nuntă, însă fusese antamată pentru acea dată de un alt cuplu. Patronul FCSB a insistat şi a scos 20.000 de euro, pe care i-a înmânat cuplului în cauză, pentru a-şi reconsidera opţiunile.

Citeşte şi:

Clinica lui Gigi Becali e gratuită, dar pe bani. Iată ce prețuri are

Gigi Becali, în război cu Internetul: ”Îți mănâncă tot creierul. Luați telefoane cu butoane”

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net