Zlatan, replică pentru Cantona: “Nu voi fi regele din Manchester, ci zeul”

Zlatan Ibrahimovic a semnat cu Manchester United, iar fostul mare fotbalist al "diavolilor" Eric Cantona i-a transmis un mesaj prin care-l anunţa că nu are cum să-i depăşească performanţele. Suedezul a răspuns în stilul caracteristic.

"Nu poate fi decât un singur Rege în Manchester. Tu poți să fii Prinţul şi dacă îţi doreşti poți chiar să iei tricoul cu numărul 7. E cadoul meu de bun venit pentru tine. Regele a plecat, trăiască Prinţul", a spus Eric Cantona, în urmă cu aproape două săptămâni, francezul care a câştigat nouă trofee alături de Manchester United.

"Am auzit ce a spus şi îl felicit, pentru că l-am admirat. Dar el ar trebui să ştie că eu nu voi fi regele din Manchester. Eu voi fi un zeu în Manchester", a fost răspunsul lui Zlatan Ibrahimovic.

Loading...
 
 

Citește și

  • Zlatan Ibrahimovic a semnat cu „diavolii”, revenind sub comanda mentorului său, Mourinho. „Ibra” are ca ţintă câştigarea Ligii Campionilor, ceea ce-i lipseşte din vitrină, în rest cucerind trofee pe bandă rulantă alături de şase echipe din patru ţări diferite.

  • zlatan ibrahimovici

    Suedia nu a trecut de faza grupelor la Euro 2016, pierzând aseară meciul cu Belgia, 0-1. Pe lângă acest eşec, nordicii au rămas şi fără starul Zlatan ibrahimovici, care a anunţat că se retrage de la echipa naţională.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1