Zlatan Ibrahimovic a dat 3 milioane de euro ca să vâneze în liniște

Ultima actualizare:

    Zlatan IbrahimovicFOTO: EPA
Zlatan IbrahimovicFOTO: EPA

Suedezul Zlatan Ibrahimovic face ce face și revine în atenția presei chiar și atunci când nu joacă.

Atacantul lui AC Milan a cumpărat un domeniu forestier în Suedia, pentru a putea să vâneze şi să pescuiască. Pentru a-l achiziționa, el a plătit 3 milioane de euro, adică jumătate din salariul anual pe care îl primește de la italieni. Situat în Are, în apropierea frontierei cu Norvegia, acest domeniu de 1.000 de hectare are și un avantaj pentru Ibra, care a primit acceptul de a folosi snowmobilul, după cum scrie presa din întreaga lume. Fotbalistul are în zonă o vilă, așa că descoperirea terenului nu a fost foarte dificilă.

Ibrahimovic, care la 39 de ani joacă fotbal ca în tinerețe, este un mare pasionat de vânătoare. De altfel, în 2016, pe când era legitimat la PSG, a venit și în România să vâneze. După cum a declarat el, a făcut-o la invitația unui prieten, toată lumea bănuind că este vorba de Adrian Mutu, fostul lui bun amic din perioada în care amândoi au evoluat la Juventus Torino.

În acest sezon, suedezul a reușit să marcheze de 10 ori în șase meciuri disputate de AC Milan în Serie A, contribuind decisiv la ocuparea primului loc la finalul turului în Italia.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net