Zicu l-a vizitat pe «Buddha»

Ultima actualizare:

Zilele trecute internaţionalul român a vizitat centrul spiritual al budismului coreean „Templul Bulguksa", care este un exemplu important de arhitectură Silla şi adăpostul a nu mai puţin de şapte comori naţionale coreene.

Fotbalistul, care evoluează în prezent la Pohang Steelers, a fost plăcut impresioant de construcţia care datează din anul 751 şi nu a rezistat tentaţie de a se fotografia alături de statuile lui „Buddha" dar şi la intrarea principală a templului care este îngrădit de un zid continuu de granit, care are o lungime impresionantă, de aproape o sută de metri. Atacantul român Ianis Zicu a bifat 14 meciuri în Liga Campionilor Asiei, în care a reuşit să marcheze 6 goluri.

Vrea să revină la Rapid

Dorul de casă însă l-a făcut să declare recent că îşi doreşte să revină în Liga I. „Aş vrea cel puţin încă un trofeu cu Rapid şi nu am să neg faptul că îmi doresc să ajung din nou la Rapid.

În Giuleşti, jucătorii simt suportul necondiţionat al galeriei, iubirea pentru fotbal este diferită, iar toate scandalurile din fotbalul românesc pălesc în faţa pasiunii pentru Rapid! Pentru mine, în România primele două opţiuni sunt Rapid şi Timişoara. Eu îmi doresc să simt din nou starea de spirit din Giuleşti", a fost declaraţia lui Zicu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net