Zicu confirmă dinamovismul lui Hanca: "Acum doi ani exulta la golul meu cu Steaua!"

untitled.jpg

Hanca şi Zicu au fost colegi la Târgu Mureş şi împreună au bătut Steaua în urmă cu doi ani
Foto Click!

Sergiu Hanca a fost eroul lui Dinamo în partida cu FCSB şi Ianis Zicu, fostul său coleg de la ASA Târgu Mureş, îl ridică în slăvi pe mijlocaş.

Zicu a postat pe Facebook o fotografie din urmă cu doi ani, când el marca în poarta Stelei pe Arena Naţională într-un moment când cele două echipe se băteau la titlu, iar în plan secund apare chiar Hanca, bucurându-se ca un copil, deşi n-a jucat deloc. "În această imagine de acum 2 ani Sergiu Hanca se bucura pentru un gol marcat de mine împotriva Stelei...şi era fericit din tot sufletul după cum se vede (chiar dacă a fost rezervă în acel meci... el era trup şi suflet pentru echipă şi colegi... asta înseamnă să fii corect cu fotbalul). În doar 2 ani are cele mai bune cifre din campionatul românesc şi este cel mai apreciat fotbalist al momentului. Mă bucur pentru tine, Sergiu Hanca, meriţi să ajungi la o echipă mult mai mare din Europa", a scris Zicu, prezicându-i lui Hanca un viitor glorios.

untitled2.jpg

Mesajul lui Zicu de pe Facebook
Foto Click!
Loading...

Citește și

  • dinamo fcsb

    „Câinii” au câştigat cel mai nebun derby din ultimii ani prin dubla din penalty-uri a lui Hanca, iar lupta la titlu se dă acum în trei

  • Lui Marius Şumudică îi expiră contractul cu Astra la finalul lunii. Pentru că nu mai vrea să continue, tehnicianul este deschis oricăror oferte, mai puţin celei de la FCSB, pe care, spune el, n-ar lua-o în serios niciodată. O fac însă conducătorii giurgiuvenilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1