Zicu a ajuns căpitan în Coreea

Ultima actualizare:

    Zicu
Zicu

Atacantul român impresionează în fiecare zi mai mult de când a ajuns să joace în K-League. Ianis Zicu este cel mai bun marcator al celor de la FC Gangwon, iar antrenorul i-a răsplătit evoluţiile bune oferindu-i banderola de căpitan.

Jucătorul Ianis Zicu e în mare formă de când a început să joace în Liga Campionilor Asiei. După ce a devenit golgeterul echi­pei FC Gangwon, reu­şind să înscrie 15 goluri în doar 16 partide disputate, atacantul român a ajuns să poarte şi banderola de căpitan.

Jucătorul a impre­sionat foarte repede şi a fost declarat în repetate rânduri „omul meciului", după mai multe reuşite consecutive în partidele disputate. Ziele trecute, Zicu a purtat pentru prima dată banderola de căpitan al echipei coreene.

„Am reuşit să dau încă o pasă de gol iar echipa mea a reuşit o victorie foarte importantă care ne-a salvat de la retrogradare. Am fost căpitan pentru prima dată la FC Gangwon şi vreau pe acestă cale să le mulţumesc celor care au fost alături de mine şi mi-au oferit încredere deplină, în special antrenorului meu", a scris atacantul pe un cunoscut site de socializare.

În timpul liber vizitează obiectivele turistice

Zicu recunoaşte că e un împătimit al distracţiilor şi nu scapă nici o zi liberă fără să viziteze cele mai importante obiective turistice din oraşul Seul.

Printre atracţiile văzute de atacantul român se numără „ Insula Everland" care e cel mai mare parc de distracţii din Coreea, Muzeul Automobilelor, Galeria de artă sau Grădina Zologică. Atacantul nu rezistă nici zonelor destinate cumpărăturilor, el achiziţionându-şi amintiri din fiecare loc vizitat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net