Zhirkov nu avea ce mânca şi dormea pe pat pliant

Ultima actualizare:

    Zhirkov a avut o copilărie  grea şi de aceea încearcă să  lupte până la ultima picătură  de energie pe teren
Zhirkov a avut o copilărie grea şi de aceea încearcă să lupte până la ultima picătură de energie pe teren

Yuri Zhirkov va juca azi în derby-ul orgolilor cu Polonia. Dar, până să ajungă aici a fost nevoit să îndure greutăţile vieţii, în copilărie lipsind des de la antrenamente pentru a cultiva legume şi a avea ce mânca iarna.

A fost la ŢSKA Moscova, la Chelsea şi în prezent e la miliardarii de la Anji. Câştigă 5,5 milioane de euro pe an, doar din salariu, şi îşi permite orice capriciu, un contrast total faţă de perioada petrecută acasă, în Tambov.

"Mama lucra la Poştă şi tata într-o fabrică...Am avut multe seri în care veneam acasă şi când deschideam frigiderul nu găseam nimic.

Mă duceam să mă culc şi noi fiind şase într-un apartament de două camere nu prea aveam unde să dorm, aşa că mă întindeam pe un pat pliant", a povestit Zhirkov.

"De multe ori plângeam noaptea şi visam să aveam o viaţă mai bună.

Am reuşit, dar ţin minte că atunci când eram mic jucam la echipa locală şi primeam o masă caldă la prânz, dar eu aduceam mâncarea acasă şi mai ştiu că vara împreună cu familia cultivam legume, pentru a avea ce mânca iarna", a mai explicat fundaşul naţionalei ruse.

Uhrin: «Rusia va fi prima calificată»

Antrenorul Duşan Uhrin, specialistul Click! al Grupei A de la Euro, crede că meciurile de azi sunt decisive pentru calificarea în sferturi.

Uhrin
Uhrin

„Polonia vine după egalul din primul meci şi pentru a spera să facă o surpriză trebuie obligatoriu să nu piardă cu Rusia.

De cealaltă parte, ruşii, dacă fac un egal, sunt aproape sigur calificaţi în fazele superioare.

Cred că îşi doresc să scape de emoţiile ultimului joc din grupă, când vor întâlni Grecia, o formaţie mult mai solidă decât Polonia.

Echipa ţării mele, Cehia, a început slab turneul şi, din păcate, am avut dreptate când am spus că rezultatele din ultimele jocuri de dinaintea Europeanului nu ne dau multe speranţe.

Întâlnirea cu grecii e ultima şansă pentru a spera la sferturi. După cum s-a jucat în primele două jocuri ale grupei, Rusia nu are rival şi aş miza pe Grecia pentru locul 2”.   

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net