"Zeul" Zlatan se întoarce în echipa "Diavolilor". Super-prezentare după semnarea contractului

20992609_1626210620731666_526466610008968551_n.jpg

Ibrahimovic nu se dezminte şi anunţă într-un fel original revenirea la Manchester United
Foto: Facebook

Zlatan Ibrahimovic şi-a rupt ligamentele genunchiului drept în sferturile de finală ale Ligii Europa jucate împotriva lui Anderlecht Bruxelles şi s-a spus că e în pericol să se retragă.

Suedezul în vârstă de 35 de ani a spus că nici nu se gândeşte la aşa ceva, dar pentru a nu fi o povară pentru nimeni acceptă să rămână liber de contract până se va însănătoşi. De la 1 iulie s-a tratat pe cont propriu, dar Jose Mourinho a ţinut tot timpul legătura cu Zlatan. Azi, când a devenit cert că accidentarea lui Ibrahimovic nu e ceva extraordinar, iar atacantul poate fi de real ajutor echipei în încercarea de câştigare a titlului, Manchester United a făcut pasul decisiv! L-a ofertat pe Ibra şi acesta a spus da pentru încă o stagiune. Prezentarea a fost făcută într-un mod senzaţional, pe Facebook-ul fotbalistului, care a îmbrăcat tricoul roşu într-o sală de forţă. Cu numprul 10 pe spate, oprit de mult de către staff-ul tehnic!

Atât şi nimic mai mult! Abia apoi au apărut detaliile exacte pe site-ul oficial al clubului. Zlatan nu s-a dezminţit însă şi a făcut-o şi mai lată! A creat în fotoshop o imagine cu el în chip divin făcând scanderberg cu însuşi Diavolul! Mai mult ca sigur că în imaginaţia lui, "Dumnezeul" Zlatan l-a şi învins, dar, teoretic, s-a întors chiar în echipa lui! Bine ai revenit  Zlatan! Să vedem însă dacă vei putea juca înaintea noului "zeu" de pe Old Trafford, Romelu Lukaku!

Loading...
 
 

Citește și

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 482441078


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1