Zenga, desfiinţat la debut! Sampdoria a pierdut cu 4-0!

Ultima actualizare:

    Walter Zenga
Walter Zenga

Walter Zenga a luat asupra sa vina pentru eşecul de pe teren propriu cu Vojvodina Novi Sad, 0-4, în Liga Europa, dar a şi căutat scuze spunând că jucătorii au avut un virus.

"Nu sunt unul care caută scuze. Am început la 1 iulie, am încercat anumite lucruri, am ajuns la Torino şi am avut jucători care au contractat un virus. Formaţia a trebuit alcătuită ţinând cont de aceste lucruri. Nu e nicio scuză. O echipă care pierde cu 4-0 trebuie doar să analizeze faptul că a încasat trei goluri în primele zece minute ale celor două reprize. Ce le-am spus fanilor? Când o echipă câştigă, te duci la sărbătoare, când pierde, te duci să-ţi ceri scuze, iar antrenorul trebuie să stea în faţa jucătorilor. Dacă am fi câştigat, nu m-aş fi dus. Vom reflecta la ce s-a întâmplat", a afirmat fostul antrenor al echipelor Steaua, Dinamo şi FC Naţional.

Preşedintele Massimo Ferrero a cerut iertare fanilor, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, vorbind despre o "pană de curent" în meciul de joi. "Aceasta nu este «Samp» a mea, nu este echipa puternică pe care am construit-o şi pe care intenţionez să o consolidez", a continuat Ferrero, care a promis alte transferuri.

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net