Wesley, pus la zid: "A venit la Iaşi pentru orice altceva decât pentru fotbal!"

Ultima actualizare:

    Wesley şi Prunea "pozau" în cei mai buni prieteniFoto: csmsiasi.ro
Wesley şi Prunea "pozau" în cei mai buni prieteniFoto: csmsiasi.ro

Preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, l-a criticat pe jucătorul brazilian Wesley, despre care a spus că a fost penibil în meciul de Cupa Ligii cu Steaua, pierdut de moldoveni cu 3-0.

"Problema nu e că am pierdut cu Steaua, ci cum am pierdut. Ar trebui să le fie ruşine la toţi. Sunt jucători care nu mai au ce căuta aici. Am crezut că am de-a face cu jucători de caracter, dar m-am înşelat. Wesley a fost penibil, jenant. El a venit la Iaşi pentru orice altceva decât pentru fotbal. Eu nu am fost de acord cu aducerea lui în vară şi iată că am avut dreptate", a spus Prunea.

"Nu eu am decis aducerea unui antrenor (n.r. – Ionuţ Chirilă), iar venirea celor cinci jucători aduşi de el a dus la destabilizarea vestiarului. Nu am fost de acord nici cu acei jucători, pentru că nu mai jucaseră de foarte mult timp. Acest antrenor are principala vină pentru accidentările repetate din lot. Au fost făcute greşeli impardonabile. Vom face o analiză serioasă, începând chiar cu mine", a mai spus acesta. Chirilă a fost înlocuit la mijlocul lunii octombrie de Nicolo Napoli.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net