Walter Zenga va fi noul antrenor al FCSB?

zenga.jpg

Walter Zenga
Citeste tot despre: 

Zilele trecute, Gigi Becali anunța cu surle și trâmbițe că Edi Iordănescu este ca și numit la FCSB, oferind și detalii ale negocierilor, un comunicat al clubului Gaz Metan Mediaș l-a liniștit pe patronul echipei. Mai mult, acesta a început să sondeze și o altă pistă: Walter Zenga.

După ce conducătorii clubului din Mediaș au dat un comunicat în care au reafirmat că Edi Iordănescu are contract cu ei încă un an și că ”orice tentativă din partea oricărui club de a iniţia orice fel de negocieri cu acesta este contrar regulamentelor în vigoare şi va fi tratată corespunzător”, dar și că ”încetarea unilaterală a contractului înseamnă automat asumarea unor penalităţi financiare importante”, Gigi Becali și-a schimbat discursul: ”Eu v-am mai spus, dar voi speculați prea mult. V-am spus că mi-l doresc pe Edi, dar că voi negocia cu el după ce se va termina la el campionatul. Nu am avut nicio discuție concretă cu el legată de Steaua, da? Iar dacă nu se rezolvă cu Edi, nu vă faceți griji. Sunt 100 de antrenori care așteaptă!”, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

Cum șansele lui Iordănescu de a ajunge la FCSB sunt destul de mici acum, patronul echipei s-a reorienta, nu de alta, dar în două săptămâni ar trebui reluată pregătirea, iar el nu știe decât să facă schimbări, nu și pregătire de vară. Conform digisport.ro, în pole-position pentru ocuparea postului de antrenor a ajuns acum Walter Zenga. Bun prieten cu Mihai Stoica, mâna dreaptă a patronului echipei, italianul de 59 de ani are avantajul de a fi liber de contract, fiind dat afară de Venezia în urmă cu două luni. Fostul mare portar al naționalei Italiei a mai antrenat Steaua în perioada 2004/ 2005, când  cucerit titlul, dar a reușit și performanța istorică a eliminării Valenciei în Cupa UEFA. Mai mult decât atât, Zenga are nevastă româncă, iar țara noastră este a doua lui patrie, în care revine de fiecare dată cu plăcere atunci când poate.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1