Vrem străini la naţională, dar ei nu ne vor pe noi. Stevens l-a refuzat pe Burleanu

burleanu12452145.jpg

Răzvan Burleanu a dat-o în bară grav cu Anghel Iordănescu, iar acum se chinuie să-i găsească acestuia un înlocuitor. Nu e însă aşa de simplu
Foto Click!

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a anunţat după dezastrul de la Euro că naţionala României va intra pe mâna unui selecţioner străin şi credea că-i va fi foarte simplu să atragă un nume mare pe banca tricolorilor. Se pare că nu e însă deloc aşa!

Din lunga listă pe care şi-a alcătuit-o înainte de startul negocierilor au mai rămas foarte puţin, majoritatea refuzând pe rând oferta venită dinspre Casa Fotbalului. Ultimul este olandezul Huub Stevens, care se părea că e aproape cu contractul semnat, dar care a dezvăluit azi pentru presa din ţara lui că nu se pune problema de aşa ceva. Fostul antrenor al lui Schalke a declarat pentru Bild că e mai preocupat să-şi trateze problemele cardiace şi că nu ia în calcul o întrerupere a vacanţei luate în luna martie. "Vreau să urmez tratamentul și să evit stresul, e ceea ce mi-au spus medicii. deocamdată nu se pune problema să revin în antrenorat", a declarat acesta. Şi surse din anturajul tehnicianului în vârstă de 62 de ani confirmă ci acesta e onorat de interesul românilor pentru el, dar că răspunsul e NU. Huub le-a mărturisit apropiaților că a fost încântat de planul pe care l-au expus românii, i-au plăcut și persoanele cu care a discutat. Doar că nu acceptă în acest moment să preia naționala României", au povestit presei prietenii lui Stevens.

Astfel, cu încă un nume picat şi cu olandezul Hiddink puţin probabil să accepte, pe listă a mai rămas Armin Veh. Nu se ştie însă nici dacă acesta va semna, iar Burleanu mai are 5 zile până la data în care a promis că naţionala României va avea selecţioner nou.

Loading...
 
 

Citește și

  • Privatizarea cluburilor de fotbal a fost făcută invariabil de impostori, majoritatea evocaţi în serialul nostru. Cum era de aşteptat, Steaua şi Dinamo, granzii Ligii I, i-au atras pe cei mai răi şi mai de soi dintre aceştia. Naşul şi finul au fost la un pas să-şi distrugă obsesiile, iar primul încă mai are timp.

  • La câteva zile după ce a fluierat în cel mai tare meci al carierei, Argentina – Chile, Heber Lopes a avut parte de o surpriză neplăcută. Brazilianul de 43 de ani împarte dreptatea nu numai pe teren, ci şi în dormitor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1