Vrem o minune în «Catedrală»!

Ultima actualizare:

    Busuladzic şi Nedelciaru sunt încrezători în şansele alb-roşilorFoto: Sportpictures.eu
Busuladzic şi Nedelciaru sunt încrezători în şansele alb-roşilorFoto: Sportpictures.eu

Bijuteria lui Rivaldinho a salvat pe Arena Naţională un egal fără de care Contra şi ai lui ar fi mers în Ţara Bascilor ca mielul la tăiere. Acel 1-1 face însă ca returul să fie unul abordabil, dar există puţine precedente care să-i dopeze moral pe „câini”. Ultimul datează din vara lui 2009.

Dinamo a pierdut în urmă cu opt ani cu 3-0 la masa verde turul cu Slovan Liberec, dar a câştigat cu acelaşi scor în Cehia, deşi nimeni nu-i dădea nici o şansă şi, după penal--ty-uri, s-a calificat pentru ultima dată în grupele Ligii Europa. De atunci a mai încercat de trei ori, dar Hajduk Split, Vorskla Poltava şi Metalist Harkov s-au dovedit prea puternice.

Joi, o nouă şansă li se iveşte „câinilor”, dar adversarul e de alt calibru! Athletic Bilbao e redutabilă pe Arena San Mames, numită şi „Catedrala fotbalului basc”. Anul trecut, acolo a pierdut titlul Barcelona lui Messi, doar Realul lui Ronaldo câştigând, scor 2-1. Dinamo trebuie însă să încerce, iar dacă va juca la fel de curajos ca în a doua repriză a turului de la Bucureşti, are şansa ei. Tehnicianul românilor visează şi el la calificare şi a dezvăluit care e singura problemă din lot!

„Eliminarea lui Bilbao ar fi o performanţă imensă şi aş situa-o la nivelul câştigării Cupei României sau a Cupei Ligii. Nu e uşor ca o echipă cu 5 milioane de euro buget să joace cu una de 100. Albin a venit de două săptămâni din Mexic. A fost o diferenţă de fus orar, nu s-a odihnit deloc bine. Când era antrenament la 11, acolo era 4 noaptea. Acum se simte mai bine, doarme mai bine. Puţin câte puţin, câştigă ceva”, a declarat Contra. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net