Vrei avionul lui Michael Schumacher? Te costă 25 de milioane de euro!

Ultima actualizare:

    Michael şi Corinna Schumacher
Michael şi Corinna Schumacher

Corinna, soţia lui Michael Schumacher a scos la vânzare avionul familiei, un Falcon 2000EX, pentru 25 de milioane de euro.

"Motivele pentru care este vândut avionul sunt clare. Când participa la cursele de Formula 1, Schumacher zbura între 300 şi 400 de ore anual cu avionul în jurul lumii. Chiar şi în timpul pauzei pe care a luat-o în Formula 1, între anii 2007-2009, el a folosit avionul la multe din vacanţele familiei, alături de soţia sa, Corinna, şi copiii săi, Mick, 15 ani şi Gina Maria, 17 ani”, se arată în „Bild”.

Scoaterea la vânzare a aparatului de zbor poate reprezenta o dovadă a faptului că recuperarea fostului pilot german va fi de lungă durată, după accidentul suferit la 29 decembrie 2013, în Alpii francezi. De asemenea, a fost luată în calcul şi ipoteza în care familia are nevoie de bani pentru a asigura cel mai bun tratament pentru Schumacher. Starea de sănătate a fostul campion de Formula 1 s-a îmbunătăţit în ultima perioadă. Cotidianul elveţian SonntagsBlick relata într-un număr recent că „sunt semne că Michael va părăsi curând clinica şi va fi îngrijit acasă”, poate chiar la sfârşitul acestei veri. Soţia fostului pilot a dotat locuinţa familiei cu cele mai performante aparate medicale. El s-a trezit din coma indusă luna trecută şi în prezent comunică cu membrii familiei sale prin mişcarea pleoapelor. Medicii de la spitalul universitar din Lausanne speră ca peste câteva săptămâni el va putea sta într-un scaun electronic conceput special.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net