Vrea 28.500 € pentru fiecare meci jucat

Ultima actualizare:

    Voiculeţ a evoluat în 14 partide pentru CFR Cluj
Voiculeţ a evoluat în 14 partide pentru CFR Cluj

Arpad Paskany n-a mai făcut nici el faţă datoriilor şi a aplicat tactica insolvenţei, experimentată deja în Liga 1 de Rapid, Dinamo, „U” Cluj, şi Oţelul. Ca şi acestor cluburi, CFR-ului e pe cale să i se tragă de la nişte nimeni plătiţi cu bani grei.

Rapid era să moară din cauza unor sume datorate unor fotbalişti ca Paul Codrea sau Romeo Surdu, care n-au dat nimic echipei, dar care voiau sute de mii de euro în schimb. Acum, tripla campioană a României, CFR Cluj, se luptă cu aceeaşi nălucă. Claudiu Voiculeţ a venit în Gruia în 2013 pe un salariu gras, dar n-a confirmat.

Atacantul a prins doar 14 meciuri fără gol marcat în tricoul vişiniu, după care a fost împrumutat la Târgu Mureş. CFR-iştii n-au renegociat însă drepturile sale salariale, care au rămas intacte. În aceste condiţii, restanţele s-au adunat, iar acum Paskany are să-i dea lui Voiculeţ nu mai puţin de 400.000 de euro.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani e principalul ghimpe la masa credală a CFR-ului şi dacă falimentul va veni, va purta pecetea atacantului creat de Chindia Târgovişte. O decizie în acceptarea sau respingerea cererii de insolvenţă e aşteptată zilele următoare, lucrurile întârziind din cauza unui judecător care s-a abţinut să dea un verdict final şi care trebuie acum înlocuită în complet.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net