Voluntari scrie istorie în Cupă! A învins Craiova şi e cu un pas în finală

Ultima actualizare:

    Oltenii au dat-o în bară rău de tot şi pot rata şi ultmiul trofeu pe care şi l-au propus anul acestaFoto: Guliver/ Getty Images
Oltenii au dat-o în bară rău de tot şi pot rata şi ultmiul trofeu pe care şi l-au propus anul acestaFoto: Guliver/ Getty Images

După ce Astra a surclasat-o pe ACS Poli Timişoara în prima semifinală, toată lumea aştepta la fel şi de la CS U Craiova în partida cu Voluntari, astfel încât ultimul act să fie unul al favoritelor.

N-a fost însă aşa pentru că ilfovenii au detonat bomba la Severin. Trupa lui Claudiu Niculescu a câştigat cu 1-0 datorită golului marcat din penalty de Laurenţiu Marinescu, în minutul 87, şi are acum prmia şansă la calificare, chiar dacă tehnicianul nu vede aşa lucrurile. "M-a interesat în primul rând să plecăm cu gol marcat şi, dacă se poate, cu victorie.

Returul va fi infernal, pentru că le revin şi cei trei absenţi. Nu suntem favoriţi, acum şansele sunt 50-50. Universitatea Craiova rămâne o echipă foarte puternică, şi-a demonstrat valoarea în acest sezon. Nu suntem favoriţi", a spus acesta. Ar însemna ceva extraordinar să luăm trofeul, eu cunosc acest sentiment. Le-am transmis băieţilor că e o şansă poate unică în carieră pentru unii dintre ei şi au înţeles asta, dovadă felul în care au jucat", a spus acesta.

De partea cealaltă, oltenii erau consternaţi de această înfrângere neaşteptată şi Mulţescu are mari probleme cu fanii, care i-au cerut demisia.

”Ne-a fost mai ușor cu Steaua, pentru că ne-au oferit spații. Ne-am dus noi pe contraatac și puteam avea 4 sau 5-0 la pauză. A fost un rezultat pe care nu îl așteptam, mai ales după primele 10-15 minute în care am avut cea mai mare ocazie de gol. Nu anunța nimic. În repriza a doua au trecut de două ori mijlocul terenului. Dar noi nu am fost lucizi, am făcut multe greșeli, ne-au lipsit și mulți dintre jucătorii cu care am dus greul... În prima repriză am încercat cu trei vârfuri pe viteză. În repriza a doua, am văzut că nu merge, iar singura soluție era să schimb manieră, Ei au făcut un pas înapoi. Am crezut că Fajic vine cu detenta lui bună, dar, din păcate, n-a fost nimic în plus. Au fost și centrările proaste, Dimitrov nu se regăsește. Îți trebuie relații de joc, îndemânare bună, valoare cu o echipă care închide bine culoarele. Eu am spus că subțirimea lotului se va vedea. Este greu să mergem pe două fronturi”, a declarat Mulțescu.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net