Vojnovici: "Rednic e motivul pentru care am plecat de la Dinamo”

Ultima actualizare:

    Vojnovici a fost o  perioadă căpitanul  lui Dinamo
Vojnovici a fost o perioadă căpitanul lui Dinamo

Alioşa Vojnovici s-a despărțit joi de Dinamo din cauza unui conflict avut cu Rednic la meciul cu Petrolul şi a explicat public ce s-a întâmplat. El a transmis şi un mesaj colegilor şi suporterilor.

"S-a vrut rezolvarea situației înainte ca eu să plec în Croația în vacanță și din moment ce am ajuns la un acord privind întreruperea colaborării, nu mai avea rost să merg la Cluj. Dinamo a fost una dintre cele mai bune decizii ale carierei. Nu regret nimic din ce s-a întâmplat, mai ales că a fost o experiență extraordinară. Un privilegiu să joc pentru un club atât de ilustru, cu fani atât de loiali. Să experimentez atâta dragoste din partea celor ce susțin sau lucrează pentru Dinamo, pur și simplu m-a făcut câine roşu pe viață", a spus Vojnovici.

Apoi, a anunţat adevăratul motiv al despărţirii: "Din nefericire, relația mea cu Mircea Rednic s-a destrămat la finele sezonului și a devenit clar pentru mine că trebuie să mă despart de club. Cum am zis de la sosirea mea, Rednic a fost motivul meu de a semna cu Dinamo, el m-a convins să vin, dar, în acelaşi timp, el este motivul pentru care plec acum din moment ce-am avut divergențe. În nici un caz nu sunt furios pe el. Îi mulţumesc pentru oportunitatea pe care mi-a dat-o de a fi câine roșu chiar dacă o scurta perioadă. Nu voi uita acest aspect. Cea mai grea parte e să-mi părăsesc colegii, chiar îi iubesc pe fiecare dintre ei, iar legătura asta a dus la rezultate pozitive".

Croatul le-a urat succes foştilor săi colegi pentru a câştiga campionatul. "Am fost onorat să le fiu căpitan pentru o scurtă perioadă. Sper că au văzut că am fost dispus să mor pe teren pentru ei și sper că am fost un model în teren și în afara lui pentru tinerii fotbaliști ai lui Dinamo. Aici sunt câțiva tineri de mare viitor. Dinamo va lua cel puțin un trofeu în acest an și mă voi bucura ca și cum aş face parte încă din echipă. Clubul a fost extrem de corect cu mine și și-a onorat fiecare detaliu din angajamentul pe care l-am avut. Mulțumesc fantasticilor suporteri ai lui Dinamo și succes în a deveni campioni",a mai spus Vojnovici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net