Voia un tractor ca să rămână la Juve

Ultima actualizare:

    Moise Kean,  internaţional  italian, este pe picior  de plecare de  la Juventus  la Arsenal
Moise Kean, internaţional italian, este pe picior de plecare de la Juventus la Arsenal

În spaţiul public ajung doar informaţii legate de sumele de transferuri ale jucătorilor, dar de cele mai multe ori aceştia au şi alte condiţii, care de care mai ciudate. Un atacant de origine ivoriană a întrecut însă măsura!

Moise Kean n-are decât 17 ani, dar vârful de 1,82 metri înălţime e considerat deja una dintre marile promisiuni ale fotbalului italian.

Născut la Vercelli din părinţi ivorieni, puştiul a început fotbalul la Asti şi Torino, ajungând în cele din urmă la Juventus.

În curând, jucătorul va încheia junioratul, iar tatăl lui Moise încearcă să obţină maximum de la cei care îl doresc. Acesta a condiţionat rămânerea fiului său la campioana Italiei de primirea unui tractor şi a altor câtorva utilaje agricole de care are nevoie la ferma pe care o deţine. 

Şefii „Bătrânei Doamne” au acceptat, dar s-au făcut apoi că uită şi Keane e aproape să semneze acum cu Arsenal, englezii fiind mai darnici. Condiţii trăznite au pus la transferuri şi jucători mai mari decât puştiul de origine africană.

Gervinho, fostul star al Romei, le-a cerut chinezilor de la Hebei o plajă privată, o casă cu 20 de camere, un elicopter şi bilete de avion pentru ca el si familia sa să poată călători oricând, în orice colţ al lumii.

Ronaldinho a vrut pentru a semna cu Queretaro o casă cu piscină, un teren de fotbal pe plajă, unul pentru mini-fotbal şi patru majordomi. Maradona le-a transmis celor de la Al Wasl că îi va antrena doar dacă va avea la dispoziţie un avion privat pentru a putea merge oricând în Spania să-şi viziteze fiica şi nepoata.

Au fost însă şi refuzuri! Lyon n-a vrut să-i pună pe tavă lui Adebayor o vilă cu vedere spre Corsica, un bucătar personal, un elicopter şi tricoul cu numărul “10”, care îi aparţinea lui Lacazette.

Au plătit pe el în creveţi


    Kenneth Kristensen
Kenneth Kristensen

Dacă anumite condiţii puse de jucători par de tot râsul, în România ne apucă plânsul! Asta pentru că fotbaliştii noştri s-au comercializat în trecutul apropiat pe tot felul de produse.

În Liga a III-a, un jucător a fost cedat altei echipe pentru un sac de mingi, iar un eşalon mai jos, un altul a schimbat clubul pentru câţiva porci de Crăciun, după un troc de origine norvegiană.

În Scandinavia, Kenneth Kristensen a plecat în 2002 de la Vindbjart la Foley pentru greutatea lui în creveţi: 74 de kilograme.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net