Vlad a salvat-o pe FCSB. Craiova a ratat șansa de a se apropia de lider

vlad-andrei-fcsb-craiova_rps7576.jpg

Andrei Vlad a parat lovitura executată de Cicâldău
Andrei Vlad a parat lovitura executată de Cicâldău
Foto: sportpictures.eu

FCSB și Universitatea Craiova au terminat la egalitate, 0-0, confruntarea din această seară, de la Giurgiu, contând pentru etapa cu numărul 29 a Ligii 1. Obligați să câștige, oaspeții au dominat confruntarea, Camora și Ivan ratând bune ocazii de gol.

În minutul 61, George Miron (FCSB) l-a faultat în careu  pe Ivan și s-a dictat penalty. Lovitura de pedeapsă a fost executată de Cicâldău, însă Vlad a respins mingea în corner. FCSB a irosit o șansă bună în minutul 85, când Tănase a șutat slab, iar Pigliacelli a scos. 
La Craiova, a revenit pe teren, după o lungă indisponibilitate cauzată de o accidentare, Elvir Koljic. 

În urma acestui rezultat, FCSB se menține în fruntea clasamentului Ligii 1, cu 64 de puncte, urmată de CFR Cluj (60 puncte), care joacă mâine cu Dinamo, și Universitatea Craiova, cu 57 de puncte. 

Au evoluat formațiile:
FCSB:
Vlad - Ov. Popescu (Creţu, 46), Miron, I. Cristea, Radunovici (Panţîru, 46)  - Olaru, Şut (Simion, 89), Oaidă (Vînă, 46) - Moruţan, Fl. Tănase, Oct. Popescu (Istrate, 68). 
Antrenor: Anton Petrea
CSU Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Papp (Bălaşa, 70), M. Constantin, Vătăjelu - Mateiu, Nistor - Camara (Căpăţână, 86), Cicâldău (Bic, 86), Baiaram (Koljic, 79) - A. Ivan. 
Antrenor: Marinos Ouzounidis
Arbitri: Adrian Cojocaru - Vladimir Urzică şi Mihai Marica - Sorin Costreie

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1