Vlad Chiricheş trăieşte pe viu delirul napoletan

Ultima actualizare:

    Vlad Chiricheş (dreapta sus) a sărbătorit în vestiar victoria de la Torino
Vlad Chiricheş (dreapta sus) a sărbătorit în vestiar victoria de la Torino

Cu fundaşul român rezervă, Napoli a câştigat dramatic (1-0) derby-ul cu Juventus şi speră la primul titlu în Serie A după 28 de ani.

Vlad Chiricheş avea doar câteva luni în 1990, atunci când Napoli s-a impus pentru ultima dată în campionatul Italiei, avându-l în lot şi pe celebrul Diego Armando Maradona. După 28 de ani de suferinţă, napoletanii sunt mai aproape ca niciodată de al treilea „scudetto” din istoria clubului.

Duminică seară, la Torino, Chiricheş a trăit de pe banca de rezerve succesul uriaş înregistrat în derby-ul cu Juventus, meci câştigat de Napoli cu 1-0, cu un gol marcat în ultimul minut de senegalezul Koulibaly. Chiar dacă Juve e în continuare prima favorită la titlu (avân un punct avans, cu patru etape înainte de final), jucătorii lui Napoli s-au bucurat în vestiare de parcă ar fi devenit deja campioni.

Mai mult, cunoscându-se fanatismul cu care fanii echipei din sudul Italiei îşi susţin favoriţii, oraşul de sub Vezuviu a luat foc. Astfel, peste 20.000 de oameni au ţinut să aştepte la aeroport echipa antrenată de Maurizio Sarri. „Mamma mia!”, a notat pe reţelele de socializare argentinianul Maradona, ilustrând perfect delirul care domneşte în aceste zile la Napoli. Pentru a o depăşi pe Juventus, Chiricheş şi colegii săi au nevoie de un parcurs perfect în ultimele runde, coroborat cu un alt pas greşit al celor de la Juve. Programul „Bătrânei Doamne” e unul infernal, cu deplasări grele la Inter şi AS Roma, astfel că Napoli are motive îndreptăţite să viseze frumos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net