Vlad Chiricheş a fost eroul lui Tottenham

Ultima actualizare:

    Vlad Chiricheş a făcut un meci mare ieri contra lui Man. UnitedFoto: Guliver/Gettyimages
Vlad Chiricheş a făcut un meci mare ieri contra lui Man. UnitedFoto: Guliver/Gettyimages

Vlad Chiricheş nu mai jucase pentru Tottenham în Premier League de la 3 decembrie, din acel 0-3 cu Chelsea, de pe Stamford Bridge. Mauricio Pochettino i-a făcut însă o surpriză ieri şi l-a titularizat pe român într-un meci infernal, cu Manchester United. A fost de bun augur.

Şansele ca apărarea din care a făcut parte tot meciul şi fostul stelist să nu ia gol păreau foarte mici. Van Persie, Rooney, Falcao sau Juan Mata, jucători de 200 de milioane de euro, ameninţau chiar să rupă poarta lui Lloris şi să-l facă de ruşine pe Chiricheş. Acesta a jucat însă ca fundaş dreapta, post pe care a fost mai puţin expus, şi l-a anihilat pe vitezistul lui Van Gaal, Ashley Young. Mai mult, Chiricheş şi-a ajutat în permanenţă colegii din defensivă, iar la mijlocul primei reprize şi-a salvat echipa de la un gol ca şi făcut.

Totul s-a petrecut în urma unui corner, când mingea bâlbâită de londonezi se îndrepta sper poarta goală. Fundaşul echipei noastre naţionale a intervenit însă chiar când balonul era pe linie şi a respins ţinând scorul la 0-0, cât s-a şi încheiat partida.

Pe lângă această ispravă, Chiricheş a jucat bine în general. Nu s-a mai hazardat să dribleze, nu s-a complicat cu nimic şi a apărut în atac ori de câte ori jocul o cerea. Astfel, zvonurile cu privire la cedarea lui într-un alt campionat s-ar putea să nu mai fie de actualitate dacă va mai evolua la fel şi în următoarele partide. 

Gardoş va fi pus pe lista de transferuri

simeon stalpnicul png

Veştile bune oferite de Vlad Chiricheş nu sunt însă completate cu unele identice venite de la Florin Gardoş, celălalt fundaş al nostru din Premier League. Debutul său ca titular într-un meci de campionat, survenit etapa trecută la Crystal Pallace, s-a dovedit a fi conjunctural şi cauzat de suspendarea titularului pe post, Fonte. Cu Chelsea, jucătorul lui Southampton a rămas din nou rezervă, iar ziarul The Independent a scris că românul va fi pus pe lista de transferuri în primele zile ale lunii ianuarie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net