VIDEO Victor Pițurcă, limbaj colorat și înjurături în pauza publicitară. Nu știa că e filmat. Reacția Telekom Sport

Ultima actualizare:

    foto: Telekom Sport
foto: Telekom Sport

Victor Pițurcă a devenit viral fără să vrea. Fostul selecționer a fost invitat la o emisiune la Telekom Sport, iar discuția avută cu moderatorul, în pauza de publicitate, a ajuns în spațiul online.

Fostul selecționer folosește un limbaj "colorat" atunci când caracterizează anumite personaje din fotbalul românesc, cum ar fi Mihai Rotaru, patronul celor de la CS U Craiova. Hotnews.ro publică filmulețul respectiv, care se pare că a fost urcat pe Internet din greșeală, chiar de către Telekomsport, odată cu întreaga emisiune.

Pasaje din discuția avută în pauza de publicitate:

Victor Pițurcă: Pigliacelli era o jigodie fără marginiSilviu Tudor Samuilă: Dădea mesaje să fie el căpitan, da...V. Pițurcă: Nu numai asta. Aveam un puști portar, Popică (n.r. - Laurențiu Popescu), l-am băgat în Cupă și i-am spus lui Pigliacelli să-l încurajeaze și pe el. Nu voia! El era supărat că de ce nu apără tot el și în Cupă!T. Samuilă: Ce jeg!

V. Pițurcă: Da, da, da, un jeg mare. A venit Rotaru și mi-a zis că e răzmeriță în vestiar. De unde știi, mă, tu că e răzmeriță? Știi tu ce-i aia?! O știu eu, o știi tu că vin și îți spun ție câțiva jucători?!T. Samuilă: S-au obișnuit prost cu antrenori sclavi, cocoșați.V. Pițurcă: Daa, el voia să-l dea afară de mult și pe Mangia, l-a prins că-i trimitea mesaje unui jucător, era «bulangiu». O să vezi că îl schimbă și pe grec (n.r. - Marinos Ouzounidis)

T. Samuilă: Că nu joacă spectaculos?V. Pițurcă: Nuu, că-l bagă pe Vătăjelu fundaș dreapta... Am auzit deja că e nemulțumit, sunt multe discuții.T. Samuilă: Îmi povesteau ăștia că se uită el pe InStat, are păreri...

V. Pițurcă: E un libidinos, un jeg de om! Îmi zice că m-a dat afară. Păi, bă, în p***a mă-tii, dacă mă dădeai afară nu trebuia să-mi dai banii? 450.000 de euro! Ăstora așa trebuie să le faci. Banii!T. Samuilă: Întotdeauna v-am admirat pentru asta, că v-ați luptat pentru drepturile dumneavoastră.V. Pițurcă: Acum am zis că nu mai vreau să stau, să mă cert cu ei. El voia să plec, pentru că el nu mai însemna nimic pe-acolo. Înainte era șeful.T. Samuilă: Cum v-a adus, cum v-a convins?V. Pițurcă: Din prostia mea, că a fost vorba de Craiova.T. Samuilă: M-a mirat că ați preluat din mers echipa.V. Pițurcă: Am avut încredere că voi face o echipă bună acolo. Nu credeam că Rotaru e un astfel de om. Trebuia să-l înjur de două ori, să-i dau un șut în cur, să mă dea afară și să-i dau banii. Așa trebuia să-i fac. Că la țărani d-ăștia așa trebuie să le faci.T. Samuilă: Corect, sunt sută la sută de acord (gsp.ro).Sursa video: Sergi Lopez / Facebook

Telekom Sport si realizatorul emisiunii, Silviu Tudor Samuilă, și-au prezentat scuze

Telekom Sport și www.telekomsport.ro își asumă eroarea regretabilă pentru apariția acestui clip, care a conținut o discuție privată din pauza publicitară a unei emisiuni tv. Ne cerem scuze celor care ne citesc, telespectatorilor, lui Victor Pițurcă și oricărei persoane menționate în acest clip.

"Dintr-o regretabilă eroare, în spațiul public au apărut niște imagini dintr-o pauză publicitară a emisiunii mele pe care am avut-o miercuri seară cu Victor Pițurcă. În primul rând vreau să-i cer scuze lui Victor Pițurcă pentru că evident nu ar fi trebuit ca acele imagini să apară sub nicio formă. Este o eroare a noastră, pe care ne-o asumăm. Pe de altă parte, ceea ce discutăm în pauzele publicitare ar trebui să rămână în pauzele publicitare. Dialogurile noastre în privat sunt în privat, iar ceea ce apare pe post ar trebui să rămână acolo. Îmi cer scuze și dacă cineva din persoanele la care am făcut referire în acele imagini se simt lezate și vă cer scuze dumneavoastră, publicului nostru, care sper să rămână fidel în continuare!" - Silviu Tudor Samuilă.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net