VIDEO Steaua se bate cu "Leşii" pentru grupele Ligii. Vezi ce-i aşteaptă pe roş-albaştrii la Legia!

Ultima actualizare:

Legia Varşovia, campioana Poloniei, este ultimul hop al Stelei. "Leşii" au trecut în turul III de Molde, după 1-1 în Norvegia şi 0-0 la Varşovia. Legia nu este o cunoştinţă nouă şi nici prea plăcută pentru români. Rapid a jucat cu această echipă în 2011, în grupele Ligii Europa, iar giuleştenii au fost învinşi de două ori, 0-1 la Bucureşti şi 3-1 în deplasare.

Legia nu are jucători prea cunoscuţi, dar este o echipă legată, de gabarit, care pune accentul pe forţă. Poarta lor este apărată de Dušan Kuciak, fostul jucător al Vasluiului.

Turul dintre Steaua şi Legia se va juca pe Arena Naţională, pe 20 sau 21 august, iar returul, în Polonia pe 27 sau 28 august.

Principalul pericol pentru Tătăruşanu vine din partea lui Miroslav Radovici, atacantul care i-a marcat Rapidului trei din cele patru goluri încasate în dubla amintită mai sus, din 2011.

Iată tragerea completă pentru play off-ul Ligii Campionilor!

Pentru cel al Campionelor:

Olympique Lyonnais (FRA) v Real Sociedad de Fútbol (ESP)FC Schalke 04 (GER) v FC Metalist Kharkiv (UKR)FC Paços de Ferreira (POR) v FC Zenit St Petersburg (RUS)PSV Eindhoven (NED) v AC Milan (ITA)Fenerbahçe SK (TUR) v Arsenal FC (ENG)

Pentru cel al noncampioanelor:

GNK Dinamo Zagreb (CRO) v FK Austria Wien (AUT)PFC Ludogorets Razgrad (BUL) v FC Basel 1893 (SUI)FC Viktoria Plzeň (CZE) v NK Maribor (SVN)FC Shakhter Karagandy (KAZ) v Celtic FC (SCO)

Un mare dezavantaj pentru Steaua vine şi din partea presiunii pe care fanaticii fani ai Legiei o vor pune pe echipa adversă la jocul de acasă. "Legionarii" sunt recunoscuţi ca unii dintre cei mai răi fani din Europa, iar filmuleţele de mai jos confirmă pe stelişti îi aşteaptă iadul pe "Polish Army Stadium" sau mai nou "Pepsi Arena".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net