Video Halucinant! Un fundaş a vrut să-şi omoare omul din marcaj! Vezi ce s-a întâmplat la arabi!

untitled.jpg

Fabricio a luat roşu după ce le-a arătat scene obscene fanilor care l-au înjurat. E doar printre ultimii dintr-o lungă serie din care nu lipsesc Totti, Sterling sau Scholes
Foto Click!

Fotbalul din ţările arabe nu este unul foarte tehnic, dar cu siguranţă este unul cât se poate de pasional. Câteodată, însă, cam prea pasional!

Weekendu-ul trecut s-a disputat în prima ligă din Kuwait un meci cu o încărcătură foarte mare, între Al Qadsia şi Al Salmiyah. În prelungiri, la scorul de 2-2, Ahmed Abdulghafoo, fundaşul oaspeţilor, şi-a pierdut complet capul şi, într-un acces de furie, a avut o intrare criminală la adevrsarul său direct, Bader Al-Mutawa, care scăpase periculos pe contraatac. Din noroc, acesta a văzut atacul stil karate al lui Ahmed şi a reuşit să se ferească atât cât să nu fie lovit în plin. După ce s-a tăvălit bine pe pista de lângă gazon, Bader s-a ridicat şi a plecat după Ahmed să se răzbune. Ce a urmat e lesne de ghicit! O bătaie generală în care au fost implicaţi toţi jucătorii de pe gazon, dar şi cei de pe băncile de rezerve. S-au împărţit pumni şi picioare la greu, oficialii având nevoie de forţele de ordine ca să restabilească liniştea pe Mohammed Al-Hammad Stadium. S-au împărţit patru cartonaşe roşii şi apoi s-a fluierat fnialul meciului de infarct între ocupantele 3 locurilor 3 şi 4.

 

Incidentul dintre Ahmed şi Bader aduce aminte de alte zeci de intrări criminale din isotira fotbalului soldate cu eliminări şi bătăi generale, dar nu toate au fost în lumea a treia a fotbalului, ci chiar la case mai mari! Iată cele mai trăznite 30 de cartonaşe roşii primite vreodată, cu eroi negativi Beckham, Ramos, Pepe, Ronaldo şi multe alte vedete!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Arena Națională

    Comisia de Disciplină a FIFA a suspendat Arena Naţională pentru un meci şi a amendat Federaţia Română de Fotbal cu 25.000 de franci elveţieni, în urma incidentelor de la meciurile România - Armenia şi Muntenegru - România, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

  • moldovan

    Ion Moldovan a reușit a treia victorie consecutivă a Chiajnei în Liga I, ilfovenii învingând pe FC Voluntari, scor 1-0.