VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica, afectat de sentinţă. Un puşcăriaş eliberat azi vorbeşte despre condamnaţii din fotbal

Ultima actualizare:
Deţinut
Deţinut

George Copos, Gică Popescu, Mihai Stoica şi Jean Pădureanu au petrecut prima noapte în închisoare după ce au fost condamnaţi în dosarul "Transferurilor".

Dacă Pădureanu a fost transferat de urgenţă la spitalul penitenciarului Jilava, din cauza problemelor de sănătate, restul au rămas închişi la Rahova. Greii fotbalului împart aceeaşi celulă, cea în care a stat Gigi Becali.

Un deţinut care tocmai s-a eliberat astăzi a vorbit despre condiţiile grele în care vor trebui să locuiască greii fotbalului românesc. Acesta a declarat că MM Stoica e vizibil afectat de condamnare şi e cel mai supărat dintre toţi cei trei deţinuţii. Mai mult, ei au explicat că niciunul dintre greii fotbalului de la Rahova nu a venit cu ceva de acasă: ei au primit tot ce au nevoie în penitenciar.


    Deţinut
Deţinut

"Condiţiile sunt foarte grele. Există o diferenţă între noi, deţinuţii de rând, şi deţinuţii VIP. Ei sunt repartizaţi la 7, e o secţie mai separată, amenajată de domnul Becali. Sunt toţi în aceeaşi celulă cu Gigi becali şi Adrian Năstase. Sunt toţi acolo. După aceea, vor fi repartizaţi cu toţii: ori la Jilava, ori la Poarta Albă, că am înţeles că şi-au mutat domiciliile acolo. Domnul Copos era şi el acolo, un pic cam agitat. Dar, cel mai supărat dintre toţi era MM Stoica", a explicat fostul deţinut eliberat astăzi din penitenciarul unde sunt încarceraţi aceştia.

În cursul zilei de miercuri, soţia lui Copos, Cristiana, a venit să facă cerere pentru a-şi putea vizita soţul. Femeia a venit camuflată, dar a fost recunoscută până la urmă. Fostul patron al Rapidului a fost vizitat şi de câţiva angajaţi.

Cristi Borcea, închis la Poarta Albă, a fost vizitat de soţia lui, Alina. Ea a venit îmbrăcată foarte elegant, într-o jachetă albă cu inimă, pantaloini negri şi pantofi sport.

În ce lux se scăldau greii fotbalului

După şase ani de procese, greii fotbalului au primit toţi pedepse cu executare în dosarul Transferurilor.

George Copos a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare. Managerul Stelei, Mihai Stoica, a primit 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare, deşi iniţial se credea că faptele sale erau prescrise. Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni cu executare. Ioan Becali a primit din partea judecătorilor 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare. De închisoare n-a scăpat nici fratele lui Giovani, Victor Becali, care va avea de executat 4 ani şi 8 luni de puşcărie. Jean Pădureanu a primit şi el 3 ani şi 4 luni cu executare. Gică Popescu a primit o grea lovitură: 3 ani şi o lună cu executare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net