VIDEO EXCLUSIV Amanta lui Keşeru uită de supărare la coafor!

Ultima actualizare:

    R. B. are  probleme în familie  din cauza relaţiei cu  Claudiu Keşeru
R. B. are probleme în familie din cauza relaţiei cu Claudiu Keşeru

S-a iubit cu un fotbalist ziua-n amiaza-mare şi are probleme mari cu soţul. Roxana B., femeia cu care a fost surprinsă atacantul Stelei Claudiu Keşeru, a revenit în Bucureşti după o săptămână în „exil” la Timişoara. Mai bine de patru ore a petrecut la un salon de înfrumuseţare.

Claudiu Keşeru a avut o săptămână plină. A câştigat titlul cu Steaua, dar în seara în care ar fi trebuit să sărbătorească perfomanţa sportivă, a fost nevoit să-i explice nevestei de ce se săruta cu o altă femeie în maşina acesteia.

Fotbalistul a „scăpat" uşor, însă amanta lui, R., a păţit-o mult mai rău. A fost dată afară din casă de bărbatul ei şi s-a refugiat o săptămână în oraşul unde îşi are sediul firma la care lucrează.

A rezistat trei ore la coafor pentru a-şi aranja părul

simeon stalpnicul png

Aşa l-a cunoscut şi pe atacantul Stelei, într-o cursă Bucureşti-Cluj, atunci când campionii aveau meci în Ardeal. R. B., femeie măritată de câţiva ani cu Laurenţiu, un potent om de afaceri, a revenit acum două zile în Bucureşti. Dacă luni a trecut doar să-şi salute colegele, marţi a stat la program normal, iar după-amiază a plecat glonţ către zona Ghencea, la un salon de înfrumuseţare.

Nu s-a dezlipit de telefonul mobil

simeon stalpnicul png

Ca să uite de supărare, a rezistat peste trei ore pe scaun pentru a-şi schimba culoarea părului şi a se coafa.

Nici la salon nu a lăsat însă din mână telefonul, schimbând sms-uri non-stop. La un moment dat, chiar s-a ridicat nervoasă de pe scaun şi a făcut gesturi care trădau nemulţumirea şi supărarea.

Tandreţuri în maşină cu stelistul

simeon stalpnicul png

Aventura pe care R. a avut-o cu atacantul Claudiu Keşeru a adus-o în prim-plan pe blondină. Click! i-a surprins pe cei doi ziua-n amiaza-mare, în maşina fetei, în timp ce se iubeau. Soţia lui Claudiu, Laura, s-a limitat să ne declare că „ştie ce are la uşă", în timp ce bărbatul femeii a făcut un scandal uriaş, a dat-o afară din casă şi se gândeşte serios la divorţ.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net