VIDEO Dayro Moreno, super-pasă decisivă în victoria Columbiei

Citeste tot despre: 

Naționala Columbiei s-a calificat în sferturile de finală la Copa America după o victorie categorică în ultimul meci din Grupa A, cel cu Bolivia, scor 2-0. Fostul stelist Dayro Moreno a fost unul dintre cei mai buni jucători ai meciului alături de Falcao, marcatorul golurilor.

Radamel Falcao, atacantul celor de la FC Porto a reușit o dublă pentru ca naționala sa să avanseze în sferturile de finală din postura de câștigătoare a grupei, indiferent de rezultatul ultimului meci, cel dintre Argentina și Costa Rica, partidă ce se va disputa marți.

Falcao a fost excelent servit la primul gol de fostul stelist Dayro Moreno, care a interceptat o minge la centru terenului și apoi a trimis o pasă filtrantă punândul pe atancatul Columbiei în situație de unu la unu cu portarul.Falcao a marcat al doilea gol din penalty, după o incursiune pe stânga a lui Armero, care a fost faultat în careu. Ambele goluri ale columbienilor au fost marcate în prima repriză.

Argentina are nevoie neapărată de victorie marți, în fața naționalei din Costa Rica, pentru a se califica în sferturi. După două egaluri, Messi&Co sunt la un punct în spatele viitorilor adversari, care au obținut o victorie cu Bolivia, scor 2-0.

Vezi super-pasa lui Dayro:Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1