VIDEO Concediată pentru că l-a filmat pe Neymar în spital. Vezi ce a păţit o asistentă medicală!

Ultima actualizare:

    Neymar s-a tăvălit pe teren de durerefoto: Reuters
Neymar s-a tăvălit pe teren de durerefoto: Reuters

Accidentarea lui Neymar din meciul cu Columbia a produs efecte nedorite nu doar în sânul naţionalei Braziliei, ci şi în cel al echipei de medici a spitalului unde a fost acesta transportat de urgenţă.

La câteva minute după ce atacantul Neymar a fost transportat la Spitalul São Carlos, din Fortaleza, pentru testele care au constata apoi fractura la a treia vertebră lombară, un film a început să fie partajat pe rețelele sociale. Înregistrarea prezenta sosirea jucătorului pe o targă, pe holul spitalului de urgență. Imaginile s-au răspândit rapid și au fost preluate de numeroase canale mass-media. La scurt timp după ce a înregistrat totul cu telefonul, persoana a întors aparatul spre ea şi şi-a înregistrat entuziasmul vibrând cu o interjecție de bucurie şi trimiţând sărutări.

Asta a fost suficient pentru ca spitalul s-o concedieze pe femeie a doua zi după incident, în conformitate cu clauzele contractului dintre instituţia medicală acreditată şi FIFA, care nu permite divulgarea de imagini cu sportivii prezeznţi la Mondial. Interesant este faptul că pe înregistrare se observă cum şi alţi angajaţi ai spitalului filmează şi fotografiază venirea lui Neymar, dar acestea şi-au păstrat locul de muncă pentru că au pus totul pe Facebook.

"Noi credem că oricine intră în spital este un simplu pacient. Indiferent dacă se numeşte Neymar, el este tot un pacient şi nu-l putem expune în acest fel", a declarat directorul spitalului, Marcia Real, care justifică concedierea făcută.

Acesta este filmuleţul pentru care asistenta medicală din Fortaleza a rămas fără serviciu!

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiuea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link catre concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net