VIDEO Ciprian Marica, prins în camera de hotel cu o femeie casătorită. Soțul acesteia i-a filmat pe amândoi

ciprian-marica.jpg

Ciprian Marica
Ciprian Marica a fost suprins în ipostaze compromițătoare
Foto Captură video

Un clip video din luna august al anului 2019 în care apare fostul internațional Ciprian Marica a fost publicat de către Ziar de Cluj. Înregistrarea este făcută chiar de soțul înșelat al femeii cu care Ciprian Marica a fost surprins în interiorul unui hotel situat în Cluj-Napoca. Florian Muntean, cel care a filmat totul, a bătut la ușa camerei unui hotel, iar cel care i-a răspuns a fost chiar Ciprian Marica, pe jumătate dezbrăcat, având un prosop în jurul mijlocului.

Bărbatul, un cunoscut al fostului jucător, și cel prins în flagrant au avut un schimb de replici acide, iar după un timp, alertată de tonul ridicat pe care discutau cei doi bărbați, și-a făcut apariția și soția celui înșelat, pentru a încerca să calmeze spiritele. 

Se pare că Ciprian Marica și Florin Muntean se cunoșteau de mai multă vreme. În ciuda faptului că cele întâmplate au fost destul de clare, bărbatul a decis să îi mai ofere o șansă soției sale și nu intentat divorț, el doi formând un cuplu și la această oră. 

Ciprian Marica este tatăl a doi copii

ioana-marcu-si-ciprian-marica-2.jpg

ioana marcu si ciprian marica
Ioana a terminat Facultatea de Medicină
Foto Arhivă personală

Ciprian este tatăl a doi copii. Iubita sa, pe nume Ioana, a terminat Facultatea de Medicină și este o prezență discretă. Cei doi au devenit părinți la începutul lunii noiembrie 2016. În anul 2018, frumoasa blondă l-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil al cuplului. 

ATENȚIE, VIDEOCLIPUL CONȚINE LIMBAJ LICENȚIOS

Cine este Ana Muntean, femeia filmată de soț în camera de hotel cu Marica

Ana Muntean, soţia lui Florin Muntean, fiul fostului şef al Transgaz, a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, a și făcut sport de performanță, iar în momentul de față lucrează ca instructor de fitness. Anul trecut, Ana Muntean a intrat în direct la "Neatza cu Răzvan și Dani", acolo unde a candidat pentru titlul de "Cea mai sexy mămică". Ana Muntean este căsătorită cu Florin Muntean Jr., cu care are și doi băieți, de doi, respectiv patru ani.

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Din ce în ce mai mulţi tătici preferă să se implice în joaca, somnul şi chiar schimbatul scutecelor copilaşilor lor, iar fotoreporterii Click! au surprins imagini emoţionante. Protagonişti sunt chiar doi bărbaţi celebri din ţară: cântăreţul George Papagheorghe, alias Jorge (37 de ani), şi fostul fotbalist Ciprian Marica (33 de ani).

  • Ciprian Marica a decis anul trecut să renunţe la cariera de fotbalist profesionist, dar încă nu s-a hotărât ce va face în privinţa viitorului său profesional. Nici nu are de ce să se grăbească, pentru că acum în viaţa lui s-a schimbat ordinea priorităţilor. De când el şi iubita lui, Ioana, au devenit părinţi, tot timpul i-l dedică micuţului Alberth, botezat săptămâna trecută.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5