VIDEO! Chivu nu s-a lăsat de fotbal! Vezi imagini inedite cu fostul căpitan al naționalei

Cristi Chivu.jpg

Cristi Chivu
Cristi Chivu
Citeste tot despre: 

Cristi Chivu face ce face și revine la marea lui dragoste, fotbalul.

Fostul căpitan al naționalei n-a mai apărut pe teren de mai bine de 15 luni, de când a suferit groaznica accidentare la degetul piciorului drept, lovitura în urma căreia a suferit trei operații.

Cristi Chivu nu poate sta însă departe de gazon și, deși și-a anunțat oficial retragerea, continuă să se afle în preajma fenomenului.

Azi, însă n-a mai rezistat și a revenit pe gazon.

Nu într-un meci oficial și nici în poziția pe care a jucat ani la rând, cea de fundaș, ci într-o ipostază inedită. Chivu și-a găsit loc....în poartă! Și, fără mănuși, s-a riscat în fața șuturilor puternice venite de la distanță de câțiva metri.

A încasat trei goluri, dar a și apărat câteva lovitura, una chiar cu prețul unei ușoare accidentări.

”Mă ustură rău, dar trece”, a spus fostul căpitan al naționalei.

Loading...

Citește și

  • Victor Piturca

    “Tricolorii” au debutat în forţă în cursa pentru un loc la EURO 2016, câştigând în faţa Greciei, 1-0, iar disputa e considerată ultima pentru Piţi pe banca tehnică a României. El s-a înţeles cu şeicii clubului din Jeddah şi e o chestiune de zile până când va oficializa contractul. “Click!” vă prezintă însă trei motive pentru care antrenorul român ar lua sau nu calea Asiei.

  • marica

    Ciprian Marica a ajuns la golul cu numărul 25 şi l-a egalat pe Viorel Moldovan în clasamentul golgeterilor all-time al echipei naţionale. Atacantul a punctat decisiv în faţa Greciei, 1-0, în prima partidă a noastră din preliminariile Euro-2016

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1