Victorii pe linie în Liga Europa, unde avem trei echipe în turul 2. Cu cine vor juca

craiova_bucurie_calificare_liga_europa.jpg

Craiova și bucuria calificării în turul 2 al Ligii Europa
Craiova și bucuria calificării în turul 2 al Ligii Europa
FOTO: Sportpictures.eu

Avem trei formații în turul doi preliminar al Ligii Europa. Universitatea Craiova și FCSB s-au calificat după duble victorii. Viitorul va începe competiția direct de acolo.

Universitatea Craiova a învins cu 3-2 formația azeră FC Sabail, după un meci în care oltenii, deși în fața propriilor suporteri, au tremurat pentru succes. Ei au condus cu 2-0 prin golurile marcate de

Cicâldău (min. 28) și Vătăjelu (54), dar au fost egalați de Ramazanov (67) şi Duventru (69). Victoria a fost adusă de Fortes (90), acesta marcând primul gol pentru Craiova de la sosirea la echipă, în iarnă. Astfel, cu o dublă victorie cu 3-2, oltenii s-au calificat în turul 2 preliminar, unde vor juca împotriva maghiarilor de la Honved.

FCSB s-a calificat după o victorie cu 2-1 obținută pe terenul celor de la Milsami Orhei. Golurile au fost marcate de Dumitru (min. 4) şi Oaidă (42), iar gazdele au redus din diferență prim Bolohan (47). În turul 2, FCSB va juca împotriva armenilor de la Alașkert.

Calificată direct, Viitorul nu va mai juca împotriva formației lui Boloni, Antwerp, ci a celor de la Gent, după decizia Federației Belgiei. Meciurile din turul 2 vor avea loc săptămâna viitoare.

 

Loading...