Victorie cu scandal la Craiova

Ultima actualizare:

    Lovitura de cap prin care Mihăilă a marcat golul victoriei Universității Craiova în fața celor de la Gaz Metan MediașFOTO: Sportpictures.eu
Lovitura de cap prin care Mihăilă a marcat golul victoriei Universității Craiova în fața celor de la Gaz Metan MediașFOTO: Sportpictures.eu

Play-off-ul Ligii 1 a început cu scandal. Meciul dintre Universitatea Craiova și Gaz Metan, scor 2-1 pentru gazde, a fost influențat decisiv de centralul Horia Feșnic, lucru care a stârnit furia rivalilor de la CFR Cluj.

Concret, centralul este acuzat că nu a sancționat un fault clar la centrul terenului care a dus la faza din care Mihăilă a marcat golul victoriei craiovenilor, dar și neacordarea unui penalty pentru oaspeți în repriza secundă. ”Feşnic, care este din Cluj, de câte ori arbitrează Steaua şi Craiova îi ajută. Duminică, de exemplu, la Craiova a fost viciere clară de rezultat. La golul doi este fault cât casa, pe care îl văd şi arbitrul şi al patrulea oficial”, a declarat directorul sportiv al formației CFR Cluj, Bogdan Mara, la Pro X.

La rândul lui, președintele Universității Craiova, Sorin Cîrțu, a ripostat: ”Oamenii au rămas de la Sevilla cu frustrări. Văd că şi acum comentează arbitrajele altora. Bogdane, se poate aşa ceva? Ce vă băgaţi voi la un meci al Craiovei cu Gaz Metan Mediaş? Noi ne băgăm la vreun meci când joacă CFR? Sunt momente în joc, la o fază cum am fost cu Vlădoiu... Şi ei au avut momente când au împins şi nu s-a dat fault. A fost în dinamica jocului, arbitrul nu a văzut. Nu a văzut prea bine, poate a aşteptat ajutorul asistentului, ca la penalty. E o greşeală să vorbim despre asta”, a spus fostul antrenor.

Acesta nu a fost singurul scandal izbucnit după meciul de la Craiova. Corneliu Papură, tehnicianul oltenilor, a avut o ieșire urâtă la adresa ocupanților bâncii tehnice a oaspeților, pe care i-a făcut ”clovni”. ”Nu mă surprinde nimic la clovnii de pe margine, de acolo. Nu mă interesează arbitrajul sub nicio formă. Mă interesează jocul şi atâta tot. Ei asta fac la Mediaş, un circ total. Nici la circ nu mi-a plăcut, dar să-i văd pe ăştia de la Mediaş. Dacă ajung să facă pe aici circ este normal. Nu mă surprinde nimic”, a declarat el după meci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net