Victor Pițurcă s-a schimbat: ”Nu mai sunt așa tare în gură ca la început”

victor_piturca.jpg

Victor Pițurcă
Victor Pițurcă
FOTO: Sportpictures.eu

Antrenorul formaţiei CSU Craiova, Victor Piţurcă, a afirmat că nu mai este aşa ”tare în gură” după ce echipa lui a alternat rezultatele pozitive cu cele negative, informează news.ro.

”Dacă ar fi după ce îmi doresc eu, aş mai fi vrut încă 15 puncte în plus şi ţinând cont de cum am jucat ar fi trebuit să le obţinem, pentru că ne-am creat foarte multe ocazii de gol, dar din păcate nu am reuşit să înscriem. Mi-aş dori să câştigăm toate meciurile, să vedem dacă e posibil. Nu mai sunt aşa tare în gură acum ca la început, acum sunt mai ponderat în declaraţii de genul acesta, nici nu era stilul meu, dar am avut mare încredere că se va întâmpla aşa. Din păcate nu s-a întâmplat aşa”, a declarat Pițurcă, înaintea meciului cu FC Botoșani, programat azi.

”Nu sunt neapărat dezamăgit de jucători, pentru că jocul a fost unul bun, nu am de ce să mă plâng. Sunt lucruri pe care le discut cu jucătorii, nu le discutăm public, însă jocul a fost bun din moment ce ne-am creat multe ocazii. Lucrez la antrenamente tot ce se poate lucra. Acolo, când jucătorii intră în careu, depinde de valoarea lor ca să înscrie. Dacă nu înscriu, asta e, trebuie să muncim în continuare, să vedem execuţiile pe care le au, dacă sunt bune. Trebuie tot timpul să exersăm de zeci sute de ori ca să putem să ajungem să marcăm. Cam aşa s-a văzut, că lipseşte un vârf, nu am avut din păcate reuşite, acolo, în faţă aşa cum mi-aş fi dorit. Să spunem că Andrei Ivan e reprofilat ca vârf, lui plăcându-i să joace în partea stângă. Dar nu contează, orice jucător din faţă, şi el, şi Mihăilă trebuie să marcheze gol, că joacă vârf, joacă în dreapta, că joacă în stânga. Sunt prea multe ocazii risipite. Aştept mai mult şi de la jucătorii cu experienţă, şi de la jucătorii tineri. Jucători au crescut în perioada aceasta, unii chiar foarte mult, dar aştept şi mai mult de la ei şi mai ales eficienţă”, a mai declarat Piţurcă, într-o conferinţă de presă.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1