Vica îl face praf pe selecţioner: «Pe Piţurcă îl interesează mai mult cazinourile decât propriul băiat!»

Ultima actualizare:

    Edan, fiul Vicăi şi al lui Victor Piţurcă
Edan, fiul Vicăi şi al lui Victor Piţurcă

Prezentă la o nouă înfăţişare în procesul pe care i l-a intentat selecţionerului echipei naţionale de fotbal, Vica Blochina (36 de ani) l-a atacat dur pe Victor Piţurcă (55), absent de la Tribunal.

La Judecătoria din Buftea a avut loc o nouă înfăţişare în procesul prin care aceasta vrea să demonstreze că antrenorul "tricolorilor" este tatăl lui Edan (4 ani şi jumătate). Victor Piţurcă nu a venit, iar judecătorul l-a înştiinţat pe avocatul acestuia că al său client este obligat să fie prezent la următorul termen.

Extrem de supărată că omul de fotbal a cerut, prin intermediul avocatului, să nu mai vorbească despre el în presă, Vica Blochina l-a atacat dur pe Piţurcă: "Mi se par incredibil că fost meu iubit eeste mai interesat de faptul că eu apar la tv decât de soarta copilului său. El pierde nopţile prin cazinouri şi nu este în stare să vină dimineaţa la proces. Pe el îl interesează mai mult cazinourile decât baiatul lui. Nu înţeleg cum dintr-o dată e atât de preocupat de familia sa când 16 ani a stat lângă mine şi n-a avut nicio grijă legată de soţia lui", a spus Vica.

Următoarea înfăţişare va avea loc la 21 iunie. Atunci, Victor Piţurcă este obligat să aducă o adeverinţă cu veniturile sale.

De asemenea, el trebuie să facă şi un test ADN la Institutul "Mina Minovici" - îi vor fi prelevate probe şi băiatului.

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net