Vestul sălbatic în Liga 1: un jucător a bătut un oficial al echipei, la Sibiu

Ultima actualizare:

    Croatul Javzic a jucat 18 meciuri la HermannstadtFOTO: Sportpictures.eu
Croatul Javzic a jucat 18 meciuri la HermannstadtFOTO: Sportpictures.eu

Scene incredibile la Sibiu. Preşedintele clubului Hermannstadt, Iuliu Mureşan, a dezvăluit că Răzvan Zamfir, directorul departamentului de scouting al formaţiei din Sibiu, a fost bătut de fotbalistul croat Filip Jazvic.

Conform telekomsport.ro, incidentul a izbucnit marți, după ce jucătorul a fost anunţat că nu mai face parte din planurile clubului. ”Clubul a luat o decizie să renunţăm la 2-3 jucători pentru că avem prea mulţi în lot plus că vor mai veni şi alţii. Eu am avut o problemă şi a trebuie să plec, iar Zamfir i-a spus şi lui Jazvic că trebuie să plece de la echipă şi că îi mulţumim pentru tot. Cu menţiunea că vom plăti la timp totul. Jazvic s-a enervat, a început să înjure şi l-a lovit pe Răzvan de două ori cu pumnul. A fost un incident urât, în 18 ani de fotbal nu am mai văzut aşa ceva. Am fost cu el la urgenţă, la radiologie. E şifonat rău. Din fericire nu are fractură, dar e bine. Mâine dimineaţă mergem la medicină legală”, a declarat Iuliu Mureşan.

”A fost un act de huliganism. După ce luăm certificatul medico legal, depunem plângere la Parchet şi la poliţie. Avem şi martori... Asemenea huligani nu au ce să caute în fotbal. Nu vreau să folosesc cuvinte mai dure, dar Jazvic nu cred că mai are curajul să vină la club. Va suporta consecinţele legale şi sportive. Acum nu-i mai dăm nici banii, trebuie să-i luăm banii. E prea puţin ce prevede contractul pentru ce a făcut el, adică 25% din contract. Va avea de suportat consecinţe serioase, sunt sigur de asta. Noi vom propune acum o reziliere de justă cauză a contractului, pentru că un astfel de huligan nu are ce căuta în fotbal, e clar”, a mai menţionat Iuliu Mureşan.

Atacantul croat de 28 de ani a ajuns la sibieni în ianuarie şi a jucat în 18 meciuri oficiale în care a marcat două goluri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net