Verdict amânat din nou pentru Rapid

Ultima actualizare:

    Daniel Pancu şi colegii săi stau cu sufletul la gură  aşteptând decizia privind  confirmarea planului de  reorganizare a clubului
Daniel Pancu şi colegii săi stau cu sufletul la gură aşteptând decizia privind confirmarea planului de reorganizare a clubului

Ziua de ieri trebuia să fie decisivă pentru Rapid din mai multe puncte de vedere, dar birocraţia din justiţia românească a complicat din nou lucrurile.

Antrenorul şi, totodată, posibilul viitor patron, Viorel Moldovan, nu ştie ce să mai creadă. În loc să dea un verdict final asupra planului de reorganizare, fie că era vorba de unul pozitiv, fie negativ, Tribunalul Bucureşti a decis din nou să amâne lucrurile.

În orice moment până luni poate veni decizia, de care este atâta nevoie pentru ca Rapid să poate primi licenţa pentru Liga I. De vină sunt însă şi foştii jucători ai giuleştenilor, care au pus beţe în roate cu datoriile către ei. Asta pentru că avocaţii lui Coman, Burcă, Ionuţ Stancu, Codrea, Bilaşco şi Albuţ au solicitat instanţei respingerea planului de reorganizare şi intrarea clubului Rapid în procedura de faliment.

De asemenea, în faţa instanţei a mai apărut o plângere penală a lui Glauber, şi el fost jucător în Grant, care a spus că i s-a falsficat semnătura la adunarea creditorilor care a consfinţit renunţarea lui la banii pe care îi mai avea de luat. Dacă Tribunalul nu va lua nici luni o decizie, următorul termen de judecată va fi pe 28 septembrie, când se va decide şi dacă clubul va intra în faliment. În aceste condiţii a apărut informaţia că nici Viorel Moldovan nu mai intenţionează să cumpere clubul.

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net