Dan Petrescu a venit, a luat Supercupa și a plecat! ASA a învins Steaua, 1-0

Ultima actualizare:

    Mircea Axente a marcat golul victoriei
Mircea Axente a marcat golul victoriei

Antrenorul Dan Petrescu se departe de ASA după un singur meci, azi urmând să semneze cu un club din China. Mureșenii n-au părut deloc afectați de problemele pe care clubul le are cu DNA-ul, iar steliștii lui Rădoi au demonstrat că încă se caută.

O partidă oficială pe banca mureșenilor, un trofeu câștigat. Acesta este bilanțul tehnicianului Dan Petrescu în scurta sa aventură la Târgu-Mureș. ”Bursucul” a semnat cu vicecampioana în această vară, a condus echipa în cantonamentul austriac, a cucerit Supercupa și azi pleacă în China, la Jiangsu Sainty FC.

Stelistul Mirel Rădoi se află într-o situație diametral opusă. El a început cu stângul aventura sa fotbalistică din postura de antrenor. Fostul căpitan al roș-albaștrilor a pierdut primul meci oficial ca tehnician, Steaua fiind la a doua Supercupă consecutivă ratată.

Trofeul cucerit de vicecampionii de la ASA, primul din istoria clubului, a fost obținut grație golului marcate de Axente, care a finalizat o fază făcută de fostul stelist Pawel Golanski, revenit în Liga I după patru ani.

De la Mondial, în Liga 1

Supercupa a fost primul meci din România în care arbitri au folosit medodele folosite în premieră la Campionatul Mondial din Brazilia, de anul trecut. Concret, centralul Radu Petrescu a avut un spray cu spumă pentru a marca zona locul unde trebuie să stea ”zidul” la loviturile libere. La meciurile din Liga Campionilor și Liga Europa spray-ul cu spumă a devenit deja o obișnuință.

Biletele s-au vândut la suprapreț

Meciul de la Constanța a atras mulți turiști aflați pe litoral. Niciuna dintre echipe n-a avut galerie, toți spectatorii prezenți pe stadion comportându-se ca la teatru. Nu la fel de civilizate au fost lucrurile înainte de startul jocului, când, la porțile arenei, și-au făcut apariția bișnițarii. Aceștia cereau prețuri de patru, cinci ori mai mari pe un tichet, decât costul lui inițial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net