Vedetele se mută la turci

Ultima actualizare:

    Olandezul Van  Persie poate pleca  de la Machester  United
Olandezul Van Persie poate pleca de la Machester United

Antalyaspor, promovată în prima ligă turcă, a dat lovitura de imagine prin aducerea “Dinţosului” şi a lui Eto’o, iar şefii speră să-l aducă şi pe liderul Barcelonei, Messi. Podolski a fost prezentat deja la Galata, iar Robin van Persie şi Nani sunt la un pas de Fenerbahce.

De la finalul lunii trecute toate privirile sunt aţintite asupra echipelor din “Ţara Semilunei”. Primul şoc a fost transferul lui Samuel Eto’o de către Antalyaspor. Africanul a avut nevoie de o armată de bodyguarzi în momentul prezentării oficiale, fanii înghesuindu-se să-l vadă pe cel care a jucat la Barcelona sau Inter Milano şi a câştigat numeroase titluri sau Liga Campionilor. Dar, nu a fost tot.

A urmat Ronaldinho! Şi el era liber de contract, după ce s-a despărţit de mexicanii de la Queretaro, şi acum la Antalyaspor se va reface cuplul de aur al Barcelonei din perioada 2004-2008. Văzând că şefii clubului reuşesc mutări senzaţionale, suporterii au izbuncit la auzul veştii că-l vor avea în echipă şi pe Messi.

“Sper ca următorul preşedinte după mine, va fi în măsură să-l aducă în următorii cinci ani pe Messi”, a spus preşedintele Gultekin Gencer.

Mutarea nu e chiar imposibilă în condiţiile în care acordul lui leo cu Barcelona expiră în 2018, adică peste trei ani. Totuşi, la pândă stau forţe ca PSG, care pot achita sute de milioane de euro pentru un om ca argentinianul.

Forţele din campionatul turc nu stau nici ele degeaba. Galatasaray l-a adus pe Podolski de la Arsenal Londra. Campionul mondial a semnat pe patru ani şi va avea în conturi milioane de euro. Rivala Fenerbahce negociază cu Robin van Persie, dar şi cu Nani, ambii fiind colegi la Manchester United.

Prepeliţă a ratat duelul cu starurile

Andrei Prepeliţă a plecat de la Steaua şi i-a ales pe bulgarii de la Ludogorets, deşi avea o ofertă clară şi de la Antalyaspor. El a ales să joace la vecinii de la sud de Dunăre fiindcă e mult mai aproape de casă, deşi la Antalyaspor ar fi câştigat 700.000 de euro, aproape dublu faţă decât obţine acum, şi ar fi împărţit vestiarul cu Eto’o şi Ronaldinho.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net