Vedetele din sport şi showbiz, alături de “tricolori” “Batem cu 2-1!”

Ultima actualizare:

    Preşedintele Federaţiei Române de Kempo, Amatto Zaharia, e un mare fan al "tricolorilor"
Preşedintele Federaţiei Române de Kempo, Amatto Zaharia, e un mare fan al "tricolorilor"

Vineri e meciul dintre România şi Ungaria, din preliminariile EURO 2016, unul extrem de important în lupta pentru un loc la turneul final din Franţa. Printre cei care ţin pumnii echipei naţionale se numără şi sportivi, actori sau cântăreţi.

Preşedintele Federației Române de Kempo, Amatto Zaharia, este unul dintre cei care abia aşteaptă meciul, pe care-l va vedea împreună cu lotul naţional de Kempo. “Aş vrea ca naţionala noastră să câştige şi să reediteze performanţa jucătorului de Kempo, Cătălin Alecsuti, care pe 31 august, la Galaţi, într-un show spectaculos l-a învins pe ungurul Istvan Ruzsinski. Dacă meciul s-ar fi jucat la Bucureşti, aş fi mers cu lotul de Kempo la meci”, a spus acesta.

Viorica Susanu, multiplă campioană olimpică la canotaj: “Mi-aş dori să câştige echipa naţională şi aş fi foarte mândră să se întâmple asta”.

Cântăreaţa Sorana Darclee Mohamad, fostă componentă a trupei ASIA, susține că este pasionată de fotbal, şi atunci când are ocazia merge cu gaşca la meci. Şi-ar dori să câştige România cu scorul de 3-1. “O să mergem în oraş cu prietenii să-l vedem şi ne vom strădui să fim îmbrăcaţi toţi în galben”, a dezvăluit ea. Dacă meciul s-ar fi desfășurat pe stadionul “Arena Națională”, Sorana ar fi mers cu siguranţă acolo.

Cântăreaţa Irina Tănase își va invita apropiaţii la o  cafea şi multe floricele pentru a vedea partida. “Voi susţine echipa României şi cred că băieţii vor câştiga cu 2-1”, a pronosticat ea.

Actriţa Claudia Motea aşteaptă cu nerăbdare meciul, pentru că este un eveniment important pentru România: “Vom vedea meciul în salina Hipocrat unde facem repetiţiile pentru noua stagiune. Va fi un răsfăţ să-l văd împreună cu Eniko Georgescu, Rareş Stoica şi Camelia Varga. Îmi place adrenalina şi euforia pe care le simţi când te afli pe un stadion unde joacă echipa naţională, cu siguranţă mergeam să-l vedem live împreună cu ceilalţi actori, dacă el s-ar fi jucat la Bucureşti”.

Mihai Chițu, Vocea României 2013, a recunoscut că nu este un microbist înrăit. Atunci când are însă ocazia, se uită împreună cu alți prieteni la un meci de fotbal, însă nu e un domeniu unde ar putea să-şi dea cu părerea. Evident, el ar vrea să caștige selecţionata României, aşa cum probabil vor toţi românii, după cum a mărturisit el pentru publicația online iClara.ro.

Ungaria – România se va disputa vineri, de la ora 21.45, la Budapesta. România este lider în clasamentul Grupei F, cu 14 puncte, în vreme ce Ungaria este pe locul trei, cu 11 puncte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net