Vasluiul ţipă de foame

Ultima actualizare:

    Jucătorii de la FC  Vaslui au trăit în 2014 doar cu banii  împrumutaţi de pe  la rude sau prieteni (FOTO: Răzvan Păsărică)
Jucătorii de la FC Vaslui au trăit în 2014 doar cu banii împrumutaţi de pe la rude sau prieteni (FOTO: Răzvan Păsărică)

Fotbalul românesc este în pragul colapsului şi dacă UEFA va obliga Federaţia să păstreze criteriul licenţierii, Liga I va fi masacrată. Majoritatea echipelor au restanţe mari către jucători, iar buboiul a explodat ieri şi la Vaslui.

De când Adrian Porumboiu s-a retras din prim plan, moldovenii au luat-o pe o pârtie descendentă. Şi nu neapărat competitiv, fiind pe locul patru în campionat, loc de cupe europene, ci financiar. Antal şi compania n-au mai fost plătiţi din octombrie 2013 şi au ajuns la capătul răbdării. Ultima promisiune neonorată, adică plata restanţelor până la 31 martie, i-a înfuriat pe jucători.

Aceştia au mers ieri, la ora 11.00, la baza de pregătire, dar l-au înştiinţat pe antrenorul Liviu Ciubotariu că nu se vor antrena în semn de protest faţă de conducere.

Fotbaliştii au preferat să rămână în sala de forţă, unde s-au jucat pe laptopuri şi telefoane şi au ameninţat că greva va continua până la primii bani intraţi pe carduri.

În aceste condiţii, staful tehnic se teme de ce este mai rău. „Vasluiul trece printr-o perioadă foarte grea. Niciodată în istoria acestui club nu au mai fost aşa momente. Aceşti jucători ar trebui să fie eroi pentru ceea ce fac în momentul de faţă. Numai eu ştiu cum îi motivez. Mi-aş dori ca nu cumva să se stingă lumina şi să se închidă uşa", a declarat Liviu Ciobotariu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pavel palcu   special arad jpg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net