Vasile Turcu, pasionat de lux, femei și operații. Și-ar fi mărit penisul în secret

Ultima actualizare:

    Vasile Turcu era în urmă  cu 10 ani unul dintre cei  mai bogaţi români. Acum,  avea  mari probleme  financiare, care se pare  că l-au dus la sinucidere
Vasile Turcu era în urmă cu 10 ani unul dintre cei mai bogaţi români. Acum, avea mari probleme financiare, care se pare că l-au dus la sinucidere

Lumea fotbalului românesc este de două zile în stare de şoc. Tentativa de sinucidere a lui Vasile Turcu (62 de ani), unul dintre cei mai pitoreşti patroni care au trecut prin Liga 1 în ultimii 10 ani, i-a făcut pe microbişti să depene fel de fel de amintiri legate de perioada în care omul de afaceri s-a aflat printre conducătorii clubului Dinamo.

Vasile Turcu a fost acţionar la Dinamo din 2004 până în 2011, perioadă în care „câinii” au cucerit un titlu de campioni, o Cupă a României şi o Supercupă. În afara fotbalului, numele lui Turcu este legat de o poveste îndelung comentată de fani pe stadioane.

Se pare că, în 2007, când avea 52 de ani, omul de afaceri şi-ar fi făcut o operaţie de mărire de penis. Nu în România, ci în Austria, la o clinică din Viena. Cum era cunoscut ca un bărbat cuceritor, vestea a amuzat la timpul ei, dar nu i-a luat prin surprindere pe apropiaţi.

Chiar dacă nu este nimic ruşinos, Vasile Turcu a negat mereu că ar fi efectuat această intervenţie chirurgicală, însă legenda a rămas şi este povestită şi acum la întâlnirile microbiştilor.Mai ales că Vasile Turcu a fost toată viaţa un mare crai. Chiar dacă era însurat şi avea acasă doi băieţi, acesta nu s-a putut abţine să nu se distreze şi cu alte femei.

Gurile rele spun că Turcu s-ar fi iubit timp de zece ani cu manelista Carmen Şerban, departe de ochii curioşilor. Idila lor nu a fost confirmată de nici unul dintre ei nici până în ziua de azi.Fostul acţionar al echipei Dinamo a încercat să se spânzure, miercuri, cu cordonul de la halatul de baie, însă a fost găsit la timp de soţia sa, în subsolul casei. A fost transportat, în comă, la spital. Şi ieri, starea lui era în continuare critică.

Surse din Spitalul Floreasca ne-au ­declarat că Vasile Turcu e ţinut în viaţă de aparate. “Din păcate, nu dă semne de activitate cerebrală. S-ar putea ca leziunile ­cerebrale suferite în urma tentativei de spânzurare să fie ireversibile. Depinde de cât timp nu a fost oxigenat cre­ierul”, ne-au declarat surse medicale.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net