Varela: "Putem lupta din nou pentru cele trei trofee şi pentru a intra în grupele LC!"

Ultima actualizare:

    Varela e un jucător important al Steleifoto: Răzvan Păsărică
Varela e un jucător important al Steleifoto: Răzvan Păsărică

Fundaşul stelist Fernando Varela vrea tripla campionat - Cupa Ligii - Cupa României şi în noul sezon, plus calificarea în grupele Ligii Campionilor.

"Cred că avem o echipă de valoare şi ne putem lupta pentru cele trei trofee şi pentru a intra în grupele Ligii Campionilor. Presiunea este bună şi ar fi un sezon bun pentru noi dacă am ajunge în grupele Champions League. Conducerea cred că ştie ce este nevoie pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor. Au plecat jucători de valoare, i-am pierdut pe Prepeliţă, Rusescu, Latovlevici, jucători buni. Ar fi foarte bine dacă s-ar întoarce Keşeru, el ştie foarte bine ce e la Steaua şi cred că ar fi un plus pentru noi dacă s-ar întoarce. Alcenat este un fundaş foarte bun, îl ştiu bine demult, din Portugalia. Va fi un plus pentru noi, ne va ajuta foarte mutl şi va fi bine primti aici", a declarat Varela.

"Atmosfera e foarte bună cu noul antrenor, toţi suntem pregătiţi să dăm sută la sută la antrenamente. Cred că schimbarea va fi binevenită. Rădoi nu trebuie să vorbească foarte mult, pentru că noi ştim că trebuie să dăm tot la antrenamente, ştim cum a fost ca jucător. Eu ştiu despre el că a fost o legendă, că a dat tot pe teren, îmi place cum vorbeşte, cred că ne poate ajuta foarte mult. Îl admir foarte mult. Nu ştiu dacă odată cu venirea lui Rădoi vor veni şi spectatorii, ei sunt cu sigla. Cred că el ar putea rezolva acest conflict cu suporterii, a fost un adevărat căpitan de echipă", a mai spus jucătorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net